Topvideo: karpervissen met de Method Feeder – Tips van Maurice Keulen

Favoriet Favoriet
Topvideo: karpervissen met de Method Feeder – Tips van Maurice Keulen

Een paar weken terug trok onze eigen Michiel Pilaar een dagje de winterse kou in. Op de agenda stond namelijk een afspraak met Maurice Keulen. Deze geslepen visser is directeur van Korda Benelux, vist het hele jaar door en doet dit nog succesvol ook!

Michiel trok naar een tof watertje op de grens van Limburg en Brabant en uiteraard ging de vlog-camera mee.

In de koude maanden gaan zijn karperstokken echter de kast in en tovert Maurice een feederhengel tevoorschijn. Momenteel wordt het ‘feederen’ op karper steeds populairder en vooral de Method Feeder levert enorm veel karpers op. Maurice is ook betrokken bij het merk Guru en zij hebben de perfecte producten om succesvol met de Method Feeder aan de slag te gaan.

Eenvoudig maar o zo effectief: de Method Feeder. Dankzij de vernuftige (kant-en-klare) producten van Guru kan ook jij direct aan de slag!

De nieuwsgierigheid van Pilaar was gewekt en tijdens een leuk dagje vissen gaf Maurice enkele tips & tricks. Doe er je voordeel mee en ga er zelf ook eens op uit met de Method Feeder! Veel kijkplezier!

Heb je genoten van de video en wil je nog meer leren over de Method visserij? Check dan de video op het YouTube kanaal van Guru en bezoek ook eens de website van dit Engelse bedrijf.

Thumbs up voor Maurice: het was een toffe visdag!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl