ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

TOPVIDEO: Wereldsessie in het vroege voorjaar voor Iwan Schuurman

Favoriet Favoriet
TOPVIDEO: Wereldsessie in het vroege voorjaar voor Iwan Schuurman

We kunnen alvast verklappen dat je na het zien van deze video direct naar de waterkant wilt gaan. Vorig voorjaar viste Shimano consultant Iwan Schuurman een heerlijke sessie in het gezelschap van cameraman Marc Houben. De karpers zaten goed op het voer want Iwan pakte de ene fraaie vis na de andere. Geniet mee en waan jezelf ook een dagje in de Friese polder!


Meer gave Shimano video’s bekijken? Abonneer jezelf dan op het Shimano Tribal EU YouTube kanaal. Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste Shimano nieuws bekijk je de website en volg je Shimano op Facebook en Instagram!

Volg Iwan Schuurman op Instagram voor meer moois uit zijn visserij. Klik op de foto om naar zijn profiel te gaan.


Bonus: Wintervissen in Friesland met Iwan Schuurman

Er is meer beeldmateriaal van deze kleine baas uit Friesland. Afgelopen winter ging onze eigen Michiel Pilaar een sessie mee met Iwan. De temperaturen waren ijzig koud en ondanks dat de boys slechts een kort nachtje de tijd hadden was er goede hoop op een vis. Bekijk in de video of het de mannen lukt én check de tips van Iwan!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl