ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Twee nieuwe bazententen van Trakker die je gezien moet hebben!

Favoriet Favoriet
Twee nieuwe bazententen van Trakker die je gezien moet hebben!

Comfortabel langs de waterkant zitten is voor de meeste karpervissers erg belangrijk en een van de dingen die je daarom als eerste inpakt als je een nachtje gaat is je tent. Trakker, een merk wat zeker een reputatie heeft als het om kwaliteit gaat, stelt aan jullie twee nieuwe modellen voor:

1. De Trakker Tempest Brolly Advanced.

2. De Trakker Armo V4 BIivvy Family.


TRAKKER TEMPEST BROLLY ADVANCED

De mannen van Trakker vertellen: Eindelijk… na lang wachten is onze best-seller ook verkrijgbaar in het super-waterproof Aquatexx® materiaal. Dit is de meest geavanceerde Tempest tot nu toe. De Tempest Brolly Advanced is de nieuwste toevoeging aan ons hoog aangeschreven assortiment snel monteerbare shelters en is ontworpen naar het bekroonde gepatenteerde ontwerp dat de montage snel, gemakkelijk en handig maakt.

Genoeg ventilatie voor in de warmere maanden.

Deze ultrasterke shelter is voorzien van onze geheel nieuwe Adaptive Ventilation Technologie om de lucht circulerend te houden, condensatie te verminderen en je koeler te houden tijdens de warmere maanden. Dit gebeurd door middel van vier grote ventilatieopeningen aan de achterkant, voor een uitmuntende 360° ventilatie. De ventilatie wordt verder verbeterd wanneer er gebruikt wordt gemaakt van het Insect Panel, dat tevens bescherming biedt tegen bijtende insecten terwijl je tegelijkertijd koel blijft. De Tempest Brolly Advanced heeft een super compacte maatvoering en maakt gebruik van een composiet blok dat ultieme sterkte- en lichtgewicht kwaliteiten bevat. Anti-twist stokken en heavy-duty grondzeil zijn standaard.


TRAKKER ARMO V4 BIVVY FAMILY

De Armo V4 bivvies zijn de nieuwste incarnaties van de iconische Armo Bivvy, welke zijn geüpdate met de nieuwste bivvy-ontwikkeling. Ze beschikken over de geheel nieuwe Adaptive Ventilation Technologie om de lucht circulerend te houden, waardoor condensatie wordt verminderd en je tijdens de warmere maanden koeler blijft. Vervaardigd uit het hydrofobe Aquatexx® materiaal, zijn deze super-robuuste sessie shelters beschikbaar in One-man, Two-man en Plus versies voor diegenen die extra ruimte aan de waterkant prefereren.

Zo zit je er wel strak en comfortabel bij aan de waterkant!

Alle drie de versies hebben een afneem- en afritsbaar luifel aan de voorkant, evenals twist-lock support voor meer stabiliteit bij slecht weer. Met de ingang met dubbele ritssluitingen kun je een opening in brievenbusstijl creëren voor een betere bescherming tegen de elementen of je kunt een ongeëvenaard uitzicht hebben dankzij de terug te binden voordeur en zijpanelen.


Heb je vragen en/of opmerkingen, dan kun je altijd contact op te nemen via één van de social media kanalen. Volg daarom Trakker Team Benelux op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe releases en win-acties.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl