ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Ultieme camouflage onder de waterspiegel: Fox Edges Camo Range

Favoriet Favoriet
Ultieme camouflage onder de waterspiegel: Fox Edges Camo Range

Het geeft vaak een berg vertrouwen: een montage die perfect wegvalt tegen de bodem. Karpers krijgen minder argwaan, dus de kans op een aanbeet wordt vergroot! Het Engelse Fox schiet met hun nieuwe Camo Range precies in de roos. Meer weten over deze nieuwe range? Check dan deze update!


Video

Meteen een insight krijgen in alle nieuwe Camo Range producten? Check dan de onderstaande video:

Over de Camo Edges range

De mannen van Fox aan het woord: Niets geeft zoveel vertrouwen als een goed gecamoufleerde laatste meter. Buiten het feit dat het er allemaal heel strak uitziet, brengt het ook veel voordelen met zich mee. Deze update is gevuld met enkele montages die je kan knopen met de nieuwe range. Verder kan je met nog enkele tips en tricks je kennis verbreden!

Het geeft een berg vertrouwen als je montage mooi wegvalt op de bodem!

Allereerst tonen we jullie enkele interessante montages die te knopen zijn met de nieuwe range! We trappen af met een bekende montage die al bijzonder veel vissen heeft opgeleverd.

Inline Lead System

Het is niet voor niets één van de meest gebruikte montages in de karperwereld: de standaard inline montage heeft zich al gigantisch vaak bewezen! Deze is vanaf nu te krijgen in een lekker camou kleurtje, die op vrijwel ieder bodemtype goed wegvalt.

Een zeer succesvolle montage in een nieuw jasje!

Dat dit kleurtje een schot in de roos is blijkt uit de testresultaten! Er zit een soort donkergroene spikkel op waardoor hij nog beter wegvalt tegen de bodem. Deze is perfect om in te zetten op onder andere harde(re), donkere of bijvoorbeeld grindbodems. Ook op bodems bezaaid met wier en/of bladeren valt deze montage goed weg!

Ready, set, GO!

Geef hem zeker een kans, want wij weten zeker dat deze vissen gaat opleveren. Een beter passend kleurtje bij jouw bodemtype kan gegarandeerd voor meer aanbeten zorgen!

Naked Helikopter System

Ook deze gekende montage is perfect te knopen met de nieuwe producten. Vis ‘m bijvoorbeeld met de Drop Off beads op stekken met extreme obstakels of wier!

De nieuwe camo kleur doet de items goed!

Deze montage is gemaakt om te werpen en om zeker te zijn dat je onderlijn lekker ligt. Met dit kleurtje kan je op grote afstand ook nog eens lekker ‘sneaky’ vissen, wat je vangstkans ten goede komt!

Sneaky vissen op grote(re) afstand doe je het beste met een helikoper set-up!

Het kan juist dat tikkeltje verschil maken dat misschien nodig is om je felbegeerde targetvis te haken. Probeer het eens uit laat het ons zeker weten! In het vervolg van deze update stellen we jullie nog enkele interessante producten/tips voor, be prepared! 😉

Tadpole Inline Insert

Iedereen maakt wel eens mee dat je een aanbeet krijgt, vervolgens je hengel oppakt en geen weerstand meer voelt… Dit kan uiteraard meerdere oorzaken hebben. Een super interessant item is de tadpole inline insert. Dit is een vervanger van de gewone inserts van de Fox inline loden die je op de afbeelding hieronder kan zien.

De oude insert van de Fox inline loden kan je eruit halen.

Op onderstaande foto kan je de nieuwe Tadpole zien. Zoals je kan zien zitten hier onderaan extra ribbels op. Hierdoor creëer je een semi-vast ‘shocker’ systeem. De ribbel houdt het lood goed in positie zodat deze DIRECT prikt. De vis kan het lood vervolgens niet gebruiken om zich van de haak te ontdoen.

Het ziet er sowieso erg strak uit!

Bovendien komt de insert vrij uit het lood waardoor we visveilig aan het vissen zijn. Uiteraard is dat iets dat altijd op nummer één komt bij ons!

XL Anti Tangle Sleeves

We sluiten af met een gadget waar we erg over te spreken zijn. Het in de war gooien van je onderlijnen blijft iets dat de beste kan overkomen! Op wateren waar je genoodzaakt bent om te moeten werpen op grote afstand, wil je zoveel mogelijk zekerheid. Wij zijn met het idee gekomen om extra lange anti tangle sleeves te produceren, en die zien er zo uit:

De nieuwe anti tangle sleeves zien er veelbelovend uit!

Een extra lange sleeve zorgt ervoor dat je haak niet om je lood kan draaien. Hierdoor heb je veel meer zekerheid om echt 100 % efficiënt te vissen. Zeker bij langere rigs zoals een zig rig kan dit product een hoop verschil maken!

Zeker bij langere rigs kan een grote anti tangle sleeve het verschil maken!

Meer Camo Edges items zien? Check dan deze link. Hopelijk zorgen onze producten in jullie toekomst veel visplezier!

Succes aan de waterkant!

Team Fox


Geïnspireerd geraakt over de nieuwe camo items? Check dan zeker de website van Fox. Volg ze op Instagram en Facebook zodat je geen enkel nieuwtje mist!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl