Vakantiedeals bij Originals – 20% korting!

Favoriet Favoriet
Vakantiedeals bij Originals – 20% korting!

Het is hoogzomer en dat is voor de aasfirma Originals traditiegetrouw hét moment om je trakteren op aantrekkelijke zomerdeals.


De mannen van Originals aan het woord: De karpers zijn in de zomer gretig en daar spelen we voor jullie op in met scherp geprijsde zomerdeals. Zo scoor je momenteel maar liefst 20% korting op een deal in de smaken Scopex, Krill Caramel en Original-B1!

Krill Caramel en Original-B1

Afgelopen weken gingen er in de webshop van Originals honderden zomerdeals over de toonbank en de vangsten op het aas van deze Nederlandse groothandel liegen er niet om. Vooral de smaken Krill Caramel en Original-B1 doen het in deze periode erg goed. Bij veel teamleden van Originals is een combinatie van beide smaken favoriet!

Martin Post zijn favoriete aas?

Je profiteert tot en met aankomende donderdag 8 augustus van de aantrekkelijk geprijsde deals. Dat is ook het moment waarop het team van Originals even op vakantie gaat. Nog snel je aas bestellen? Doe dat voor 8 augustus want daarna zal vanaf 24 augustus weer aas verzonden worden vanuit de webshop. Ook de frontman van Originals Martin Post is dan in Frankrijk om lekker te vissen. Hij heeft zijn auto inmiddels al vol liggen met vakantiedeals.

Originals


Ga voor meer informatie over het aas van Originals naar de webshop. Uiteraard is de volledige range ook verkrijgbaar bij de karperspeciaalzaak De Tacklebox in Beilen.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl