ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Alle end-tackle die je nodig hebt: het assortiment van Carp ‘R’ Us!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Alle end-tackle die je nodig hebt: het assortiment van Carp ‘R’ Us!

Het Tsjechische merk Carp ‘R’ Us is al vele jaren actief op de Europese karpermarkt. Wellicht ken je ze van de bekende ‘Mouthsnaggers‘ of heb je wel eens een ander end-tackle item in je handen gehad. In deze video nemen we je mee in het ruime assortiment!


Video

Nieuwsgierig naar het assortiment van Carp ‘R’ Us? Check dan de onderstaande video!

Over Carp ‘R’ Us

Of je nu op zoek bent naar onderlijnmateriaal, haken, line aligners of andere onderdelen voor je rigs, bij Carp ‘R’ Us ben je aan het juiste adres! Sinds de begin jaren ’90 maakt dit merk al kwalitatieve end-tackle voor alle visomstandigheden. De ‘Mouthsnaggers’ waren zelfs de eerste line aligners die op de karpermarkt te verkrijgen waren!

Een ware revolutie in de karperscène: de line aligners van Carp ‘R’ Us!

Tot op de dag van vandaag blijft Carp ‘R’ Us innovatieve nieuwe producten op de markt brengen om iedere karpervisser van de juiste gear te voorzien. Geef dit end-tackle merk dus zeker eens een kans!

Voor iedere vissituatie…
…heeft Carp ‘R’ Us materiaal in huis!
De Mouthsnaggers zijn een must-have in iedere tacklebox.

Meer informatie over Carp ‘R’ Us vind je op de website en op de Facebookpagina. Op die laatste worden regelmatig brute vangsten gedropt, dus zorg dat je ‘m in de gaten houdt!

Voor brute vangsten moet je de Facebookpage in de gaten houden!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl