ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Een nachtje vissen op wierrijk water met Bart Coeckaerts van Carplevel!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Een nachtje vissen op wierrijk water met Bart Coeckaerts van Carplevel!

Vorige zomer ging onze Bulters langs in Frankrijk toen de mannen van Carplevel daar aan het harken waren op een betaalwater. Deze keer gooien ze het roer om en vist Robin een social met Bart alleen. Ze bevissen samen een wierput waar ze enkele regelrechte parels weten te strikken. In deze video laten ze hun tactieken zien en daarnaast geven ze ook nog enkele nuttige tips, enjoy!


Onze maat Bart Coeckaerts nodigde Robin uit voor een social en uiteraard ging de camera mee. Er werden enkele strakke beelden geschoten en ook de karpers bleven niet uit… Hieronder enkele vette sneak peeks! 😉

Er stond een wierrijk water op de planning!

Alle ingrediënten voor een gezellige social zijn aanwezig in onderstaande video. Lekker weer, goede vissers, een mooi obstakelrijk water met enkele PARELS van vissen. Klinkt als een recept dat niet mis kan lopen, toch?!

De karpers bleven in ieder geval niet achter…

Benieuwd of de mannen met deze ingrediënten ook een mooi eindresultaat neer konden zetten? Check dan zeker onderstaande video!

Veel kijkplezier!

Team Carplevel


Meer weten over Carplevel, check dan zeker hun website!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl