ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[Video] Faith Carp Adventures – David de Vos & Ronny Jansen op avontuur in Duitsland!

Favoriet Favoriet
[Video] Faith Carp Adventures – David de Vos & Ronny Jansen op avontuur in Duitsland!

De mannen van Faith Carp Tackle gingen het avontuur aan op een water in Duitsland. Dat het niet gemakkelijk ging worden werd al snel duidelijk voor David en Ronny, maar toch wisten ze er een succes van te maken. Dit alles zie je in de video hieronder, dus bekijk hem snel!


De mannen van Faith Carp aan het woord: Het is eind mei, de temperaturen zijn zeer aangenaam en de lang verwachte sessie kwam toch eindelijk in zicht voor David de Vos en Ronny Jansen. Een vissessie voor Faith Carp Tackle op het magische water Oosterfeltsee in Beverungen (Duitsland)! Bekijk nu de video en lees daaronder meer over de sessie.

Don’t stick to the plan

Het was Ronny die zich moeilijk kon inhouden en een dag eerder vertrok richting Duitsland. Het water was een compleet nieuw voor beide heren. Gelijk bij aankomst werd het duidelijk dat het geen gemakkelijke sessie zal gaan worden. De vis zit in de paai, het water is kraakhelder en ruim vijf meter diep. Daar kwam bij dat in de voorgaande week maar één vis was gevangen op het hele water.

Een brute spiegel voor Ronny!

Alle plannen en tactieken konden de prullenbak in. Het is belangrijk om nu het hoofd koel en rustig te houden. Wekker zetten en bij het eerste zonlicht in de morgen kijken of we een teken van vis kunnen zien. Na 4,5 uur kijken over een bewegingloos water zonder enige vorm van activiteit was het tijd om de spullen achterin de auto te gooien, David op te bellen en te verkassen naar het ondiepste, maar moeilijkste punt van het water.

Het verkassen bleek een goede zet…

Nieuwe ronde nieuwe kansen

Aangekomen op de nieuwe stek was het al snel duidelijk dat we de juiste keuze hebben gemaakt om te verkassen. De vissen lieten zich al snel een aantal keer zien in de ondiepe zone. Nu was het wachten op de enorme weeromslag die ons was belooft en de rest is geschiedenis.

Aangekomen op de nieuwe stek was het al snel duidelijk dat we de juiste keuze hebben gemaakt!

Wat begon als een uitdaging, werd een succes!

Slapeloze nachten in Duitsland

Met trots kunnen we zeggen dat onze eerste video “Faith Carp Adventures 1” te zien is op YouTube. Een video met echte Duitse parels, slapeloze nachten, humor en tips om succesvol te zijn op een nieuw water. Dus haal de popcorn maar uit de kast, ga er lekker voor zitten en geniet!

Vergeet ook niet om HIER te abonneren op ons YouTube kanaal!

Team Faith Carp Tackle


Bekijk de video van Faith Carp Tackle hier EN vergeet niet te abonneren op het kanaal!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl