ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Karpervissen met plastic haakaas – Thijs Last

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Karpervissen met plastic haakaas – Thijs Last

Thijs Last is een visser uit het team van Korda die opvallend veel succes weet te boeken op plastic haakaas, of zogenaamd ‘Fake Food’. In een video die kort geleden op het YouTube-kanaal van Korda verscheen vertelt Thijs over zijn ervaringen met fake food en de vele voordelen die karpervissers kunnen halen uit dit interessante aasje!


De één houdt ervan, de ander vindt het niks. Fake food is een onderwerp waar al veel over is geschreven, maar de meningen zijn nog behoorlijk verdeeld. Kun je nou écht succesvol zijn met een simpel stukje plastic? Wordt een vis daadwerkelijk aangetrokken door een stukje plastic? En hoe zit het met fake food op een voerstek? Deze en meer vragen beantwoordt Thijs in de onderstaande video!

Thijs heeft standaard een aantal fake food items in zijn tacklebox zitten!

Hoewel sommigen twijfelen aan de werking van fake food…

…lijkt Thijs ons te bewijzen dat je er daadwerkelijk succesvol mee kunt zijn!

Check de video hieronder:

Na het zien van deze video zijn wij het er over eens dat plastic haakaas op z’n minst een eerlijke kans verdient!


Meer weten over Fake Food of over de andere producten van Korda? Check dan de officiële website en volg ook de Facebookpagina op om de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl