ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Korda Masterclass – Vissen op diep water

Het is weer maandag, dus tijd voor een nieuwe video op het Benelux YouTube-kanaal van Korda! Ditmaal gaat Kevin Diederen aan de slag op een diepe afgraving met helder water. In dit artikel lees je meer over deze nieuwe Masterclass video.

Een diepe afgraving is het strijdtoneel van deze tweede Korda Masterclass op het nieuwe kanaal!

Team Korda aan het woord: In de tweede Korda Benelux Masterclass video van dit jaar gaan we met Kevin Diederen naar een voor velen bekend watertype. Een afgraving met helder water, steile taluds en dieptes die bij veel mensen in het begin gelijk voor vragen zorgen.

Naast de vele tips komen er ook verschillende vangsten voorbij!

Op welke dieptes kan je het beste vissen? Waar kan je de hengels het beste plaatsen? Hoe moet je op een talud voeren? Kevin neemt ons mee tijdens een sessies in de nazomer en het latere najaar. Tijdens deze ??Diep Water? Masterclass geeft hij antwoorden op vaak gestelde vragen en laat Kevin zien hoe hij de afgelopen jaren op diverse afgravingen succesvol was. Bekijk de video hieronder!

Elke maandag om 16:00

Na de Masterclass video’s komen er ook nog een hoop andere video’s voorbij. Zo zullen de beste Nederlandstalige video’s opnieuw gelanceerd worden en zijn er ook flink wat plannen voor een berg aan nieuw materiaal.

Met de komst van een nieuwe cameraman wordt er weer flink gas gegeven!

Met de komst van Korda’s nieuwe fulltime cameraman Lars Overhof zal het team dus flink aan de bak moeten om de vele actie, how to, stap voor stap en vele andere video’s te maken.

Tot ziens op ons YouTube-kanaal!

Team Korda


Benieuwd naar de Masterclass? Surf dan snel naar het YouTube-kanaal van Korda en zorg ook dat je de Instagram– en Facebookpagina in de gaten houdt voor de laatste nieuwtjes!

Bekijk ook