ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Marco Nap test de nieuwe Korda DryKore Bedchair Cover!

Of je nu regelmatig zonder tent langs de waterkant bivakkeert of je op zoek bent naar een extra warme laag om de kou te trotseren: met de nieuwe Korda DryKore Bedchair Cover zit je zeker goed! Deze multi-purpose cover kan op allerlei manieren worden ingezet. Nieuwsgierig? Check dan de video!


Video

Bekijk de video, waarin onder andere de waterdichtheid wordt getest, hieronder:

Over de DryKore Bedchair Cover

Korda vertelt: Deze Bedchair Cover is enorm veelzijdig. Zo kun je er tijdens warme zomernachten onder slapen en houdt ‘ie je tijdens een onverwacht buitje volledig droog. In de koudere maanden is het de perfecte aanvulling op je slaapzak en zijn koude nachten verleden tijd.

Dankzij de universele clips past deze bedchair cover op iedere bedchair of stretcher.

De warme fleece voering die in de cover verwerkt zit is eenvoudig met een rits te verwijderen zodat je ‘m ook zonder de voering kunt inzetten als losse cover.

De voering verwijderen is kinderlijk eenvoudig. Bovendien kun je ‘m ook wassen!

Tot slot is de cover volledig wind- en waterdicht, zoals je in de video al hebt kunnen zien. Doordat hij behoorlijk ‘oversized’ is ten opzichte van je stretcher kan de koude najaarswind niet binnendringen in je slaapzak.

Waterproof is ook écht waterproof bij deze DryKore cover!

Kortom, met deze bedchair cover kun jij de komende periode nog volgas doorvissen.

Zet ‘m op!

Team Korda

Bekijk de cover nu bij je lokale Korda dealer!

Meer weten over de DryKore producten van Korda? Hou dan de website in de gaten! Volg Korda op Instagram en YouTube voor meer toffe nieuwtjes en vette content.

Bekijk ook