ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Video: MEGA betaalwatertrip in Frankrijk met Jelmer Simmes – Deel 1

Favoriet Favoriet
Video: MEGA betaalwatertrip in Frankrijk met Jelmer Simmes – Deel 1

Jullie kennen hem vast wel, Jelmer Simmes ook wel bekend van het Youtube kanaal TwincarpNL. Afgelopen voorjaar is hij in zijn eentje maar liefst drie weken op pad geweest waarbij hij een bezoekje brengt aan verschillende wateren van The Carp Specialist. In dit eerste deel: Old Pollard Lake.


Jelmer aan het woord: Ik ben ruim drie weken op pad geweest om hier vier verschillende wateren te bevissen waarvan drie wateren van The Carp Specialist; Old Pollard Lake, Grand Prés en Bel Eaux Belvare. Ik kon afstuderen dankzij deze fantastische stagemogelijkheid.

Afstuderen aan de waterkant, wat wil je nog meer?

De eerste week viste ik op Old Pollard Lake, hier deed ik overdag mijn eindexamen. Dit zorgde ervoor dat ik niet optimaal kon vissen, maar toch is het gelukt om hier een aantal vissen te landen. De 2e week viste ik op een privé water vlakbij Le Grand Etang. Dit water wordt wellicht in de toekomst geopend als betaalwater.

Ik zou zeggen ga er lekker voor zitten en bekijk onderstaande video van maar liefst 47 minuten!

Upcoming: deel 2

In deel 2 bevis ik het (super) moeilijke water Grand Prés en het prachtige Bel Eaux Belvare. Op Grand Prés komen er absoluut een aantal schitterende vissen voorbij maar wat er op Bel Eaux Belvare gebeurde, had ik nooit zien aan komen; ontelbaar veel vissen in de laatste drie nachten waarvan een heel aantal dertigers en zelfs veertigers.

Al met al een unieke kans gekregen om mijn opleiding af te ronden.

Stay tuned voor deel twee!

Jelmes Simmes


Wil je meer zien van Jelmer Simmes? Bekijk dan ook zijn Facebook-pagina en Instagram-account. De video’s van Jelmer zijn te zien op het Youtube kanaal twincarpNL.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl