ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Voor weinig geld een voerboot kopen? Bij Cult Tackle ben je aan het juiste adres!

Favoriet Favoriet
Voor weinig geld een voerboot kopen? Bij Cult Tackle ben je aan het juiste adres!

Een jong en opkomend bedrijf op de markt van voerboten is het Engelse Cult Tackle. Zij zijn gespecialiseerd in voerboten met de bijbehorende accessoires, en hebben daarnaast nog enkele andere gave producten. Lees snel verder voor meer informatie over dit bijzondere merk!


Video

Voordat we dieper in gaan op het merk, kun je hieronder alvast een indruk krijgen van de voerboten die zij verkopen!

Over Cult Tackle

De mannen van Cult Tackle aan het woord: Wij zijn een jong en innovatief bedrijf met een beperkt assortiment dat zich vooral richt op gespecialiseerde producten. We ontwikkelen een unieke range aan voerboten en accessoires en op dit moment hebben wij drie modellen beschikbaar in verschillende prijsklassen.

De Ranger voerboot is in drie varianten te verkrijgen!

Voerboten

Om te beginnen in de laagste prijsklasse hebben wij de Ranger Lead Bait Boat in ons assortiment. Dit is een erg betrouwbare, compacte en lichtgewichte boot. De voercapaciteit in de boot ligt tussen de drie en de vijf kilo en hij heeft een bereik van 400 tot 600 meter. De Ranger Lead Bait Boat is ook verkrijgbaar met een lithium accu (de Lithium Bait Boat). Dankzij de lithium accu kun je een stuk langer gebruik maken van je voerboot! De Ranger Lead voerboot kost 675 pond (zo’n €800,-) en de Ranger Lithium kost 775 pond (zo’n €920,-).

Beide boten hebben twee bakken, hiermee kun je dus je rig en je aas apart van elkaar naar de bodem laten zakken!

In de iets duurdere prijsklasse hebben wij de Ranger Lithium Pro GPS Bait Boat, de absolute topper uit het assortiment! Deze boot heeft namelijk een ingebouwde GPS, waarmee je op de automatische piloot naar precies dezelfde plek kunt varen als voorheen. Aangezien deze boot standaard voorzien is van een lithium accu is, gaat hij langer mee voordat je hem weer moet opladen. Dit paradepaardje van Cult Tackle kost 1.299,99 pond (zo’n €1540,-)

Ook de Ranger Lithium Pro GOS Bait Boat heeft een voercapaciteit van drie tot vijf kilo en een bereik van 400 tot 500 meter!

Accessoires voerboten

Bij Cult Tackle hebben wij goed nagedacht over een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de voerboten. Om schade te voorkomen aan de voerboten hebben wij de Baitboat Bag Deluxe in ons assortiment. Met deze tas kan jij je voerboot zeer gemakkelijk vervoeren, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij beschadigd!

De Baitboat Bag Deluxe zorgt voor de ideale bescherming van jouw voerboot!
Wil je de boot tijdelijk wegzetten, tot je je hengel opnieuw gaat uitvaren? Gebruik dan de speciale mat en cover voor je voerboot!

Verder hebben we ook twee verschillende fishfinders in ons assortiment, namelijk de Black and White Fishfinder en de Colour Fishfinder. De iets luxere fishfinder is de Colour Fishfinder. Deze fishfinder heeft, zoals de naam al zegt, een gekleurd scherm. Beide fishfinders zijn te gebruiken op alle voerboten van Cult Tackle en daarnaast ook op vele andere merken.

Met deze fishfinder breng je gemakkelijk de bodem van een water in kaart!

Natuurlijk hebben wij ook gedacht aan extra accu’s voor de voerboten. De accu’s hebben wij in twee varianten, namelijk de Spare Lead Batteries For Ranger Bait Boat en de Spare Lithium Batteries For Ranger Bait Boat. De Spare Lead Batteries is alleen te gebruiken voor de Ranger Lead Bait Boat en de Spare Lithium Batteries is te gebruiken voor beide boten in deze range!

Deze Spare Lithium Batteries For Ranger Bait Boat is te gebruiken voor beide boten in deze range van Cult Tackle!

Overig assortiment

Naast voerboten en accessoires hebben wij ook nog enkele andere producten in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van de DPM Carryall? Deze tas is voorzien van een unieke camo print en biedt meer dan genoeg ruimte voor al je benodigde visspullen!

In de strak ogende DPM Carryall…
…past genoeg tackle voor je vissessie!

Ook aan je hengels wordt gedacht. Zo hebben wij naast een Single Rod Sleeve en een 2 Rod Sleeve, ook een 3 Rod Sleeve! Waar je voorheen voor de derde hengel nog een enkele sleeve moest aanschaffen hoeft dat nu dus niet meer. Alle drie de varianten van de Sleeves een erg compact design. Hadden we al verteld dat ze enorm scherp geprijsd zijn? Je scoort bijvoorbeeld de 2 Rod Sleeve al voor 40 pond (zo’n €47,-). Bekijk ze maar eens in de webshop!

Aan de zijkant van de sleeves is ruimte voor bijvoorbeeld je schepnet.

Een ander product uit ons assortiment dat het bekijken waar is, is de 40W Camo Solar Panel Charger. Hiermee laad jij je apparaten eenvoudig op tijdens het vissen! Het paneel heeft een USB 5V poort en een 12V DC poort. Met de 12V DC poort kun je de meeste accu’s van voerboten wel opladen en met de USB poort laad je gemakkelijk je telefoon, tablet of camera op.

Met de Solar Panel Charger kun je niet alleen jouw mobiel opladen, maar ook bijvoorbeeld je voerboot!

Al met al bieden we dus niet alleen voerboten aan, maar ook diverse accessoires en andere luggage items.

Bij Cult Tackle vind je werkelijk ALLE soorten tackle die je maar kunt verzinnen!

In Nederland scoor je de Cult producten onder andere bij Team Outdoors en Hareco Hengelsport.

Het team van Cult Tackle


Ben je op zoek naar meer informatie over de producten? Neem dan snel eens een kijkje op de website van Cult Tackle. Verder kun je natuurlijk op de hoogte blijven door ze te volgen op Facebook of Instagram!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl