ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Favoriet Favoriet
Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Bart van den Hurk over haakkeuze, rigs en meer…

De mannen van Pro Line hebben dit jaar een groot scala aan nieuwe producten gelanceerd. De N-Gen haken worden erg goed ontvangen en hebben hun weg al gevonden naar de tackleboxen van veel karpervissers. In dit filmpje geeft Bart van den Hurk een aantal tips & tricks waar ook de ervaren visser wat van opsteekt. Lees ook het volledige artikel wat vandaag verscheen op KWO.

Bart van der Hurk filmpje teaser

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.  

Urban Banx deel 5 – Alan Blair

Dit keer reist Nash consultant Alan Blair af naar de geboortegronden van William Shakespeare en vist hier op een aantal ‘urban’ wateren. Ook dit ‘UK-filmpje’ is weer super in elkaar gezet en het bekijken meer dan waard. Enjoy!

Alan Blair Urban Banx

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.  


Karpervissen in Italië met Erwin Vos

De afgelopen zomer was Erwin Vos samen met zijn vrouw in het zonovergoten Italië om daar op een meer van enkele duizenden hectares jacht te maken op karper. Gedurende deze weken wist hij ruim 50 karpers te vangen op diepten van meer dan 20 meter! Nog nooit had hij zo diep gevist en gevangen. Erwin neemt je mee in zijn passie voor dit land en haar meren. Kijk en geniet van ” La Dolce Vita Italia”.

Erwin Vos italie

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.  


Nature – A Beautiful Part of Carp Fishing

In dit filmpje zie je natuuropnames die Rick Kloekke in de loop der tijd heeft gemaakt tijdens het karpervissen! Rick wil vissers, die zich blind staren op het vangen van (grote) vissen, duidelijk maken dat het om meer gaat dan alleen vissen…. Geniet van prachtige dingen om het karpervissen heen! Enjoy Nature, Enjoy Fishing!!

Rick kloekke natuur

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.  

Dit was weer de wekelijkse dosis leuke filmpjes! Houd www.karperfilmpjes.nl in de gaten want ook de komende dagen komen er weer een aantal pareltjes online! Heb je zelf een goede tip of leuk filmpje: mail dan naar info@karperfilmpjes.nl

Michiel Pilaar

Vandaag weer een bomvolle KF.nl update: check out de mooiste natuurbeelden, Tips van Bart van den Hurk, Karpervissen in Italie met Erwin Vos en UK visserij met Alan Blair.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl