Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Favoriet Favoriet
Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Het is een mooie week geweest en het weekend dat er aan komt gaat veel grote vissen opleveren. De omstandigheden zijn immers prima: stabiel weer en een fris windje. Veel succes als jullie komend weekend langs de waterkant zitten. Voordat het zover is hebben we natuurlijk weer 3 topfilmpjes die afgelopen week zijn verschenen op KF.nl

TEASER: Team KWO over de vloer bij Ardy Veltkamp

Ardy Veltkamp is en blijft een icoon uit de Karpervisserij en afgelopen woensdag kon je op KWO een KWO Whatsapp met hem lezen. In dit teaser filmpje zie je alvast een preview van het bezoek dat Wesley Smits en Michiel Pilaar brachten aan de sportschool van Ardy! Morgen verschijnt het volledige interview.

KF teaser Ardy Veltkamp

Klik op de afbeelding om naar het sportschool avontuur te gaan.


Carpadventures met Jeffrey Muller

Soms krijgen we filmpjes opgestuurd die we direct interessant vinden. De titel ‘Carpadventures’ belooft al veel goeds. In dit filmpje van Jeffrey Muller zien we zijn mooiste beelden van zowel observaties, onderwatershots en (uiteraard) fraaie karpers.

KF Jeffrey Muller

Klik op het plaatje om naar het filmpje te gaan.


Smack My Carp Up – Daniel Plaschg

Daniel Plaschg is een fanatieke visser met een voorliefde voor het grote water. In dit filmpje neemt hij ons mee op avontuur, we zien Daniel in zijn zoektocht naar mega karpers. En… die komen op de kant! Check ook zijn website: www.dpfishing.blogspot.co.at/

KF Daniel

Klik op het plaatje om naar het filmpje te gaan.
Timon van der Put en Rick van Wees vangen Franse Bakken

Hier houden we van: Franse avonturen op openbaar water. In dit topfilmpje zien we Martin SB consultants Timon van der Put en Rick van Wees op jacht naar bakken uit een helder meer…Er komen prachtige karpers op de mat tot wel 31,5 kg!

Timon van der Put 4

Beter wordt het niet: een Fish of a Lifetime voor Rick!

Dit was het weer voor deze week. Heb je zelf een tof filmpje gemaakt óf heb je een goede tip voor ons? Mail dan het linkje op info@karperfilmpjes.nl en wie weet zie je jouw inzending volgende week terug!

Michiel Pilaar

BAM! Het is weer vrijdagmiddag. Tijd om de topfilmpjes van KF.nl te checken. Deze week: Teaser Ardy Veltkamp, Smack My Carp Up, Ziekelijke schubs & Runs met Jeffrey Muller & ouderwets bakken hakken in Frankrijk! Veel kijkplezier!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl