Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Favoriet Favoriet
Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Zo, het is weer weekend! Tijd om de stokken uit de schuur te snokken en SNEL naar de waterkant te gaan. De weersomstandigheden zijn meer dan prima dus hopelijk hebben jullie tijd om een bak te gaan vangen. Zelf zit de KWO redactie ook aan de waterkant dus we hebben geen klagen. Om nóg meer in het ‘vissers ritme’ te komen hebben we ook deze week weer 3 toffe filmpjes voor jullie.

Genieten met Peter van der Pol

Peter van der Pol is een purist pur sang. In dit korte filmpje laat hij een paar flarden zien van zijn visserij. Prachtige sfeerbeelden worden afgewisseld met nóg mooiere shots. Wees eerlijk… Als je dit filmpje ziet wil je toch METEEN naar de waterkant?

KF genieten

Klik op het plaatje om naar het filmpje te gaan.  
Beginnen met karpervissen – Deel 1 – Robert Grootenboer

In dit filmpje laat Robert Grootenboer een aantal basis elementen van het karpervissen zien. Behandeling van karpers, het wegen, fotograferen, onthaken, materiaal enz. Kortom: een leerzaam filmpje! Robert maakt gebruik van een belly boat. Toch wel erg handig! Morgen (zaterdag 5 oktober) komt deel 2 online! Like ook de Facebook pagina van deze BAAS!

KF Robert Grootenboer

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.


The Carp Specialist – Fieldtesting Trois Fontaine

De Nederlandse vissers Mark de Zwart en Mitchell Bijleveld zijn op pad gestuurd door The Carp Specialist om het prachtige Franse water ‘Trois Fontaine‘ te fieldtesten. Dit merencomplex ligt in de Champagne-regio en bevat veel mooie karpers. Kijk mee en geniet!

KF The-carp-specialist

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan!  

Dit was het weer voor deze week. Heb je zelf een tof filmpje gemaakt óf heb je een goede tip voor ons? Mail dan het linkje op info@karperfilmpjes.nl en wie weet zie je jouw inzending volgende week terug!

Michiel Pilaar

De topfilmpjes van KF.nl van deze week zijn: Chillen & Genieten met Peter van der Pol, ontdek het BTW Trois Fontaine van The Carp Specialist en volg de ‘cursus’ Beginnen met Karpervissen van Robert Grootenboer!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl