Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Favoriet Favoriet
Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Openbaar Frans avontuur voor Bjorn en Robert

Robert Schoemacher en zijn maat Bjorn Emans trokken er samen op uit om op jacht te gaan naar grote karpers van een openbaar Frans water! Geniet meer van dit avontuur want er komen prachtige karpers langs en er wordt uitleg gegeven over de aanpak. Plus een BLOEDRUN op film!

KF Bjorn emans

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.  


Karpervissen aan de oppervlakte in België

In dit filmpje trekt Joey Kouwenhoven naar een fraai pittoresk watertje in België. Al snel heeft Joey door dat het aan de oppervlakte te doen is en binnen no time azen er een flink aantal karpers op zijn stek. Cool!

KF Joey Kouwenhoven

Klik op het plaatje om het filmpje te zien.
Foto & Action Movie – Dimitri Fannes

In dit filmpje zien we de avonturen van Dimitri Fannes, die het hele jaar door hardcore aan de waterkant verblijft. Alles is op foto en video vastgelegd. Geniet mee van mooie sfeerbeelden, bakken van karpers en harde drills! De film wordt zo goed ontvangen dat Dimitri is gevraagd of hij de film wil vertonen in op de landelijke VBK meeting!

Dimitri Fannes karper vissen 

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.  

Dit was hem weer voor deze week. Heb je zelf een leuk filmpje voor Karperfilmpjes.nl, stuur dan het linkje naar info@karperfilmpjes.nl en wie weet zie jij jezelf volgende week terug.

Michiel Pilaar

Deze week hebben we weer 3 toffe filmpjes! Geniet mee met Joey Kouwenhoven in België (oppervlakte azers), Bjorn en Robert op avontuur in France en Dimitri Fannes die een serie bakken op de kant harkt!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl