Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Favoriet Favoriet
Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Michiel en Mark zitten momenteel al een aantal dagen in Frankrijk en hebben nog tot en met zondag. Geen lang voorwoord dan ook deze week ¬†ūüėČ ¬†Gewoon meteen knallen naar het drietal toffe filmpjes die afgelopen week verschenen op KF.nl:

Boustails – Carp & The City – New Movie

KWO auteur Boudewijn ‘Boustails’ Margadant heeft niet stil gezeten de laatste weken. Als je zijn blog volgt zie je dat hij regelmatig langs de waterkant vertoeft om zijn oerdrang te praktiseren. Vrijwel altijd heeft hij een videocamera bij zich en eindelijk heeft hij tijd gevonden om de beelden te editten. Het resultaat is zijn nieuwe Carp & The City Movie. Zak onderuit en geniet mee!

Boudewijn Margadant boustails

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.  


Ijskoude winter karper voor Kimo Kluft

De winter komt er aan en daarom alvast een mooi filmpje van Kimo Kluft. Deze man houdt niet van thuis zitten. Zelfs in de sneeuw ging hij op jacht naar mooie karpers. Deze beauty van een spiegel kwam afgelopen winter langs. Een mooi moment!

KF Kimo kluft

Klik op het plaatje om het filmpje te zien.


Succesvolle vistrip op de Franse rivier

Begin van deze maand vertrokken Arie Oudshoorn en zijn maat Rolff van Ewijk naar Frankrijk om één van de machtige rivieren te gaan bevissen. In de korte trip werden een aantal machtige karpers buit gemaakt. Respect voor deze vissers!

KF Flevobaits bak

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.  

KF Flevobaits ijsvogels

Ijsvogeltjes bij de vleet in het filmpje van de Flevobaits mannen.

Dit was hem weer voor deze week. Heb je zelf een leuk filmpje voor Karperfilmpjes.nl, stuur dan het linkje naar info@karperfilmpjes.nl en wie weet zie jij jezelf volgende week terug.

Michiel Pilaar

Zo, weekend! HEERLIJK! Een goede reden om eens onderuit te zakken voor 3 topfilmpjes. Deze week: Boudewijn Margadant, een winterse prachtvangst voor Kimo en Franse rivierbakken voor Rolff en Arie!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl