We LOVE Family Fishing – VALENTIJN fotodump van Holland Baits

Favoriet Favoriet
We LOVE Family Fishing – VALENTIJN fotodump van Holland Baits

Jaja cupido’s onder de karpervissers… Het is 14 februari, tijd om je geliefde in het zonnetje te zetten! Nu zullen die ‘lovers’ bij jullie voornamelijk onderwater zwemmen, maar laten we het even romantisch houden. Gelukkig heeft Holland Baits een leuk item bedacht voor vandaag. In deze fotodump mooie vangsten met mooie partners, kids en andere geliefden (en ook een paar goede TIPS om meer vistijd te krijgen van de vrouw)!


De dames en heren van Holland Baits lichten toe: De vistijd komt er weer aan jongens en meisjes! Daarom Hieronder een aantal tips om je vistijd te vergroten. Het belangrijkste is dat je je partner enthousiast maakt voor het vissen aan de waterkant. Want jullie weten: karpervissen is plezier voor iedereen! Hieronder volgen drie tips die in ieder geval de mogelijkheid vergroten dat degene met wie je wilt vissen er ook voor open staat ;).

Tip 1: De slaapkamer

Zorg voor een goede slaapplek aan de waterkant. Een goede stretcher, een heerlijke warme slaapzak en een vorm van warmte (kacheltje) zorgt voor een comfortabele plek. Uiteraard mag een kaarsje niet ontbreken ;). Een plek waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, dit zien we ook aan de foto’s hieronder.

Tip 2: Leg uit!

Betrek je partner bij het materiaal dat je mee hebt. Zorg ervoor dat diegene snapt waarom bepaalde hengels op die plek neergelegd worden, dat ze weten hoe ze moeten uitvaren. Kortom: Wees een docent aan de waterkant, een allesweter en maak het interessant!

Tip 3: Ook de hond mag mee!

Is het eeuwige excuus dat er geen oppas is voor de hond? Zorg dan voor plek voor de hond. Het enige wat nodig is, is een kussentje, en zeg nou zelf zorgen ze niet voor prachtige foto’s?

Met de drie bovenstaande tips, moet het lukken om meer vistijd te creëren. Is je partner nog niet helemaal overtuigd? Laat dan de onderstaande foto’s maar zien, zeker weten dat het helpt want zulke mooie plaatjes wil iedereen toch?

Wij wensen jullie allemaal een fijne Valentijn en veel visplezier!

Team Holland Baits


Ben je nieuwsgierig geworden naar het aas van Holland Baits? Neem dan eens een kijkje op de website en vergeet ze ook niet te volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! 

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl