ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Dit zijn de 6 meest onmisbare items van Chris de Clercq!

Wat zijn nu de meest onmisbare items aan de waterkant? Die vraag stelde we aan onze Belgische kameraad en en Fox consultant Chris de Clercq. Van scherpe haken tot een polaroid bril en van powerbanks tot tal van andere handige gadgets, de antwoorden waren heel variërend. Ontdek de top 6 van Chris in de onderstaande video!


Video

Chris aan het woord: De viswereld wordt overspoeld met nieuwe producten en sommige daarvan zijn echte blijvertjes in mijn uitrusting. Toen Robin vroeg wat voor mij onmisbare producten zijn, hoefde ik niet lang na te denken. Ik heb enkele items waar ik veel waarde aan hecht en die ik absoluut niet thuis kan laten! Benieuwd naar welke dat zijn? Check dan de video hieronder.

De laatste meter

Sommige items zijn écht van groot belang omdat ze voor vertrouwen in jouw uitrusting zorgen, scherpe haken zijn daar een voorbeeld van. Vele mensen vergeten dat dit eigenlijk één van de allerbelangrijkste items zijn van je hele uitrusting. Je kan de mooiste spullen hebben, maar uiteindelijk gaat het toch om die laatste meter op de bodem ;-).

Sommige producten kan Chris gewoonweg niet thuislaten!

Wie weet heb ik je kunnen inspireren en zit jij binnenkort met meer vertrouwen aan de waterkant!

Succes!

Chris de Clercq


Meer informatie over de producten die Chris gebruikt? Neem dan een kijkje op website van Fox.


Meer vangen deze winter? ❄️
Aastips van 4 ervaren wintervissers
Dit zijn de hotspots in de winter
Vijf onmisbare items voor jouw wintervisserij

Bekijk ook