ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Vijf onmisbare items voor de die-hard (winter)visser!

Favoriet Favoriet
Vijf onmisbare items voor de die-hard (winter)visser!

Waar de één de hengels opbergt in de schuur begint voor de ander het mooiste seizoen van het jaar: de winter! Voor de die-hard (winter)visser hebben we vijf items op een rij gezet die onmisbaar zijn als je in deze periode door blijft vissen. Bekijk ze hieronder!


KWO Redactie aan het woord: Als het een winter wordt zoals vorig jaar dan kunnen we lekker lang doorvissen en al helemaal met de onderstaande items! Deze maken jouw verblijf aan de waterkant namelijk nóg aangenamer!

Koude oren zijn verleden tijd met de mutsen uit de KWO Webshop 😉

Een goede muts

Wist je dat je de meeste warmte via je hoofd verliest? Een goede warme muts, zoals de beanies van PB Products, mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Ook in de KWO Shop zijn er diverse warme mutsen te vinden. Met deze beanies heb je nooit meer last van koude oren en zit je er meteen gelikt bij aan de waterkant 😉

Een goede muts mag niet ontbreken in de winter!

Warm schoeisel

De warmtelaars is een must-have voor iedere karpervisser. Wat vele fabrikanten zeggen doet Skee-tex: je voeten warm houden wanneer dat echt nodig is. Deze gevoerde laarzen zijn namelijk voorzien van schapenwol! Tackleboxtip: koop ze één a twee maten groter dan je normale maat voor extra draagcomfort.

Voorkom koude voeten met de Skee-Tex laarzen.

Vergeet ook niet om goede sokken aan te doen, zoals de Waterproof Socks van Korda. De waterdichte sokken bieden een hoog niveau van bescherming en isolatie bij koud en nat weer. Het ademende membraan voorkomt zweetophoping en helpt je voeten droog te houden.

Waterdicht, ademend en voorzien van anti-slip.

Warmtepak

Met koude winterdagen is het belangrijk dat je warme kleding draagt, het liefst meerdere lagen. De verschillende lagen houden de warmte goed vast en mocht je het warm krijgen dan kun je altijd één laag uit- of aantrekken.

Draag in de winterperiode altijd meerdere lagen!

Het verblijf aan de waterkant wordt door deze kledinglagen een stuk aangenamer. Een goede investering is dan ook een warmtepak, van Trakker bijvoorbeeld. Trakker heeft er twee in het assortiment: een tweedelige en driedelige. De pakken zijn flink geïsoleerd en waterdicht tot een hydrostatische druk van 5000mm.

Met de warmtepakken van Trakker kom jij de winter door!
Ook op dagen met veel regen kun je deze pakken perfect inzetten.

Onderkomen

Ben jij die doorgewinterde visser die graag nog een nachtje meepakt in de winter? De Hide Camo Pro en de Hide XL Camo Pro van Nash bieden alles wat de doorgewinterde karpervisser nodig heeft. Gebaseerd op het snel op te zetten, ultra licht maar supersterk frame samen met een Aqua Hydra Sense doek voor de beste bescherming tegen elk weertype.

Met de nieuwe Titan Hide Camo Pro kom jij de winter wel door!

Tip: koop het grondzeil erbij, want dat zorgt er namelijk voor dat de kou vanuit de grond niet jouw tent intrekt. Ook een full infill panel is ideaal om de koude wind en regen buiten te houden!

Warmtebron

De Seven Oaks Kachel biedt jou de nodige warmte in de meeste koude nachten. Deze kachel is extra veilig dankzij de ‘val-beveiliging’. Wanneer de kachel omvalt wordt de gastoevoer namelijk direct (automatisch) afgesloten. Je ontsteekt deze heater elektronisch waardoor het bijna geruisloos is in tegenstelling tot de piezo-ontsteking, voor vissers is dit uiterst belangrijk.

Deze kachel is extra veilig dankzij de ‘val-beveiliging’.

De verwarming wordt onmiddellijk warm als de gewenste warmte is ingesteld. De seven oaks kachel is zo gemaakt dat er totaal geen licht van de warmte af komt.

LET OP: Laat de kachel NOOIT ’s nachts aanstaan terwijl je lekker gaat slapen!

Om de veiligheid in een tent te garanderen is deze kachel uitgerust met een CO2 beveiliging. De kachel meet op ieder moment het zuurstofgehalte en als deze te laag is zal hij zichzelf direct uitschakelen.

Al met al kom je met deze vijf items de wintermaanden gegarandeerd goed door. Doe er je voordeel mee en…

Succes met het vangen van een winterbak!

Team KWO

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl