ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – BAKKEN onder de Eiffeltoren, Belgische BUFFEL en Nederlandse veertigers!

Leun lekker achterover en geniet van weer een goedgevulde KWO Boulevard. Deze week check je onder andere enkele Nederlandse veertigers, het gevaar van bootvissen in de winter, kanaalvissen in Frankrijk met TwinCarp, een topsessie met Carl Smith en nog veel meer!


Ricardo Koster vist een succesvol nachtje

Ricardo aan het woord: Van het weekend een kort nachtje aan het kanaal vertoeft. Op de vroege avond meldde de eerste vis zich al. Een mooi spiegeltje en tevens vrij uniek voor dit kilometers lange kanaal, een blije Ricardo dus.

Al vrij snel kwam deze spiegel even ‘op de koffie’.

In de hele vroege ochtend meld zich een klein schubje die ik kortstondig in de sling bewaar om bij het eerste licht foto’s te maken. Bij het gereed zetten van de camera gear meld zich een derde vis. Een schub van een iets groter kaliber dirigeer ik met een BIG smile het net in, hatseflats.

De beste wekker die er bestaat…
…en het werd nog mooier! 😉

De fantastische kleuren in de herfst, de donkere goudgele karpers en een dampend bakje espresso in de vroege ochtend. Wat een fantastisch tijdperk is het najaar toch!

Ricardo heeft 100% gelijk, het is gewoon een prachtige periode!

Topsessie voor Carl Smith

Afgelopen week plaatste Carl en Alex op hun Fishing Tutorials kanaal een nieuwe, gave video. Carl ging naar Frankrijk en beleefde er een lekkere sessie met veel grote vissen. Ze hebben hier een video van geschoten die boordevol tips zit met HOE jij je EERSTE karpertrip in Frankrijk kan aanpakken. Kijk, geniet en leer!


KWO Community video – On The Move #13 – Roadtrip door Frankrijk met Mike Thille!

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard de nieuwe ‘On The Move’ aflevering van Mike Thille.

Het was weer een avontuur om nooit te vergeten!

In alweer de 13e aflevering van On The Move volgen we Mike Thille op zijn allereerste solotrip. Tijdens dit avontuur bezoekt hij maar liefst 4 wateren in een kleine week tijd! Van de Alpen naar Noord-Frankrijk: overal geeft hij 100% om te vangen. Nieuwsgierig? Check dan snel de trailer hieronder en bekijk hier de complete video!


BAK van de week: Mark Pansar met een Belgische buffel

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is van Mark Pansar!

Wat een UNIT en wat een visjaar voor Mark!

2.500kg karper uitgezet door Sportvisserij Zuid West

November is For The Future maand op KWO en dat betekend karpers uitzetten. Zo ook afgelopen zaterdag 20 november. Marco en Wessel zijn namens KWO mee geweest met een uitzetronde van Sportvisserij Zuid West Nederland en hebben een video verslag gemaakt van deze mega uitzetting.

Aankomende woensdag de video van deze mega uitzetting.

Verspreid over bijna tien wateren werd ruim 2500kg aan karper uitgezet. Met een gemiddeld gewicht van zo’n 2kg dus ruim 1250 vissen. Van schubs tot prachtig beschubte spiegels en rijenkarpers er kwam van alles voorbij. Aankomende woensdag verwachten de boys de video en het fotoverslag helemaal af te hebben maar we konden het niet laten al vast een aantal plaatjes met jullie te delen. Meer over het For The Future project lees je hier.

Deze prachtige vissen zwemmen inmiddels hun rondjes in de maas, hopelijk tot over 5 jaar!

Kanaalvissen in Frankrijk met Jelmer Simmes

Jelmer Simmes poste afgelopen week weer een lange video op zijn YouTube kanaal. Hij trok samen met zijn maatje Jogchem naar Frankrijk om een week te strijden op de kanalen. Deze week stond in het teken van stekken aanvoeren en veel verkassen. Er moest hard gewerkt worden om enkele vissen te strikken. Het resultaat zien jullie in de video hieronder! Veel kijkplezier!


BLACK FRIDAY IN DE KWO WEBSHOP

Op vrijdag 26 november is het gekkenhuis in de KWO Webshop. Op deze dag shop je alles met maar liefst 30% korting. Dit is de kans om je aas en kleding in te slaan voor het komende seizoen met flinke korting. KWO Members hebben een exclusieve pre-sale op donderdag 25 november. Bij besteding van €100, krijg je 1 kilo 20 millimeters KWO Specials gratis t.w.v. €11,20 en bij besteding van €150 krijg je een KWO Beanie Grof cadeau t.w.v. €18,99. OP=OP!

Ook dit jaar valt er weer flink te profiteren met ‘Black Friday’!

PAREL van de week: PJ Nordholt met een wonderschoon slagschip

Sommige vissen zijn net dat tikkeltje specialer dan andere. Deze spiegel die PJ Nordholt wist te strikken is daar het perfecte voorbeeld van, wat een vis! Met recht de parel van deze week! Het lijstje met targets wordt korter, hopelijk kan hij er nog een paar afstrepen dit jaar.

Een stokoude vis die prachtig is en ook nog eens over de 15 kilo heen ging…

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er eentje voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard is! Klik op de afbeelding om de video te checken!

Michiel en Nappie gingen de battle namens Team KWO aan tegen Bas en Frank van Team Trakker!

Bank Time Stories #12

Het is alweer tijd voor Banktime Stories deel 12! Het is inmiddels herfst, de watertemperatuur begint te dalen en Koen Koops en Pieter van de Werfhorst nemen jullie mee in hun najaarsaanpak. Ze strooien met tips en tricks en weten ook nog eens een aantal prachtige vissen te vangen! Enjoy!


Instagram tip: Eiffeltoren business – Bruno Medou

Afgelopen week kwamen we enkele ziekelijke platen tegen van Bruno Medou. We zagen hem pronken met fantastische spiegels met de Eiffeltoren op de achtergrond. Het is al van enkele jaren terug, maar dat maakt de plaat er absoluut niet minder mooi door!

Dit is toch echt extreem bruut!

Als we verder op Bruno’s profiel kijken, zien we dat dit duidelijk niet de enige bakken zijn die hij ving. Er stonden meerdere plaatjes op met een wel heel bekende achtergrond. We kunnen ook stellen dat ze er niet minder mooi op worden… 😉


Nieki en Wimke met een bizarre reeks bakken uit Nederland

Wimke en Nieki aan het woord: Na een succesvolle voorjaarssessie werd er besloten dit plan in najaar eens over te doen. Het water werd geselecteerd, het plan werd gemaakt en de stek werd twee keer voorzien van een goeie portie voer. We hadden twee nachten de tijd en nadat alle hengels inlagen, begonnen de aanbeten direct te volgen.

De aanbeten volgden direct!

Met als resultaat een hele reeks hoge dertigers en zelfs enkele veertigers. Was weer een regelrechte topsessie in ons eigen landje!

En het gemiddelde gewicht lag hoog, heel hoog!

TikTok Finest – 34 kilo monsterspiegel

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@schmidt_experience_carp Heavyweight😨 #karpfenangler #carpfishing #fishing #bigone #bigcarp #monster #bigfish #carp #excited #getin #carp #karpfen ♬ Thank you all for using my sound – Tik Toker

Topvangsten van afgelopen week

Jullie knallen zo te zien keihard want de vangsten zijn haast niet bij te houden. Dat is uiteraard alleen maar leuk om te zien. Hieronder hebben we een kleine selectie voor jullie gemaakt!

Matheus met een alpenbuffel van 110cm lang en ruim 27 kilo zwaar!
Gio Vanhooren AKA Monkey Climber boss met een bak uit Parijs die hij onverwachts wist te strikken tijdens een kort nachtje.
Kristof Eyckens met een FANTASTISCHE halve rijen.
Ian Thiels met een fraai gekleurde schub!
Remco Celen viste een productief weekend op Het Broek.
Jac Stoop met de topvis van zijn thuiswater!
Maarten Groeneveld ving enkele prachtvissen op één van de grootste Europese binnenzeeën…
…waarover hij binnenkort meer zal vertellen in een artikel!
Jeffrey met een ware kanonskogel van een spiegel!
Bennie van Gestel wist heel wat bakken te vangen op Euro Aqua, ze vingen die week namelijk drie vissen over de 40 kilo!
Raymon Veenstra met een pracht van een donkerkleurige spiegel

KWO For The Future prijzenpot!

Onze For The Future winactie is weer gelanceerd en de prijzenpot van €10.000 is rijkelijk gevuld met waanzinnige topproducten. Denk alleen al aan een nieuw setje Delkims TXI-D, een Nash Power Barrow, een Navigator en zo ook onderstaande Shimano sets! Op vrijdagmiddag 2 december gaan we live alles verloten! Het enige dat jij hoeft te doen om kans te maken, is KWO Member zijn!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

#TBT: Wesley Zwaan met een prachtige spiegel

Deze week blikken we terug op dit schilderijtje van Wesley Zwaan. Hij ving deze parel een kleine twee maanden terug en het is logisch dat hij daar met een ‘big smile’ naar terugblikt. Wat een ongelofelijk mooie vissen zwemmen er toch in ons kikkerlandje!

Een fantastisch mooie spiegel, het lijkt wel een appeltaart! 😉

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook het volgende artikel gepubliceerd:

Deze keer is niemand minder dan Sjoerd Buijks in de tijdmachine gestapt!

Het gevaar van bootvissen in de winter

Afgelopen week stuitte we op onderstaande post op Instagram van Adam Penning. Hij maakte in deze koude periode iets ergs gevaarlijks mee vanuit zijn rubberboot. Hij tuimelde met zijn waadpak aan, achterover in het water dat ook nog eens vol wier stond. Toen hij weer bij de kant kwam, ontdekte hij dat zijn autosleutel in het water gevallen was. Zijn auto was op slot en daar zaten zijn reservekleren in. Gelukkig kende dit verhaal een goede afloop omdat zijn vrouw ter hulp schoot… Wees dus gewaarschuwd beste KWO’ers, karpervissen (met een boot) brengt wel degelijk risico’s met zich mee!


Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Foto van de week: “I see you!”

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat van Mikkel.

Zou hij ons door hebben? 😉

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook