ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Mark Hofman over de Shimano Baitrunner Ci4+ XTB LongCast molens

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Mark Hofman over de Shimano Baitrunner Ci4+ XTB LongCast molens

Nadat Mark Hofman de Ci4+ XTB LongCast molens eerder al introduceerde met de TX4 hengels, heeft hij ze inmiddels een tijdje in gebruik. Hoog tijd om eens te kijken naar zijn ervaring met deze nieuwe molens van Shimano!


Video

Liefhebbers van de bekende Big Baitrunners van Shimano zullen hun geluk niet opkunnen met de komst van deze molen. De Ci4+ XTB LongCast molens zijn namelijk de opvolgers van deze krachtpatsers! Benieuwd wat er zoal is veranderd en hoe Mark de molen heeft ervaren? Bekijk dan de video hieronder!

Over de molen

De Big Baitrunner Ci4+ XT-B LongCast molen vervangt het oudere XT-A model en komt met een lange lijst aan features. Denk bijvoorbeeld aan X-Ship, Hi Speed Drag, X Protect, Ci4+ body en rotor en natuurlijk het Baitrunner systeem!

De Ci4+ baitrunner zal ongetwijfeld een hoop karpervissers verliefd maken!

Deze molen is verkrijgbaar in twee varianten: de 5500 en de 14000. De 5500 is de medium versie en is het meest geschikt voor de visserij tot 120 meter, vanuit een boot of op kleinere wateren met lichtere hengels. Deze molen weegt 560 gram en heeft een spoelcapaciteit van 0,35/290 meter.

Er zijn twee varianten van de Ci4+ Baitrunner te verkrijgen.

De 14000 is de grote versie, weegt 720 gram en heeft een capaciteit van maar liefst 0,35/550 meter! Met dit zwaardere exemplaar kun je ook op grotere afstanden en met zwaardere hengels vissen.

‘Big’ betekent bij Shimano ook echt groot: op de grootste variant spoel je maar liefst 550 meter 35/00 lijn!

Nu al verkrijgbaar

Kun je niet wachten met bestellen? Goed nieuws: de Ci4+ molens zijn namelijk al te verkrijgen. Onder andere de Tacklebox en Raven heeft de producten in het assortiment!


Meer weten over deze toffe nieuwe items of over de andere Shimano producten? Neem dan eens een kijkje op de Shimano Facebookpagina.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl