ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Het najaar is in zicht!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Het najaar is in zicht!

Jaja beste KWO’ers, het is weer zo ver: afgelopen week konden we de eerste tekenen van het najaar signaleren! De dagen worden korter, het wordt kouder en natter, en de karpers zijn hongeriger dan OOIT. Om je alvast in de juiste stemming te brengen staat er weer een nieuwe Boulevard klaar, met o.a. een tof verjaardagscadeau voor Sjors, een brute fotodump van Wilco Gerrits, een MEGA bak van de week en nog (veel) meer!

Met het najaar op komst is dit hét moment om erop uit te trekken! Foto: Niels van Vooren

Sjors was jarig! Het ultieme cadeau

Afgelopen week was niemand minder dan Sjors Kwinten jarig! Het jongere broertje van Willem heeft inmiddels bij veel karpervissers een plekje in hun hart veroverd. Als cadeautje nam Willem hem mee naar Slovenië, om daar bij hun oom te vissen. Sjors wist maar liefst tot drie keer toe zijn PB te verbreken, dus zijn verjaardag was meer dan geslaagd! Bekijk hieronder de video van het avontuur:

Denk je dat dat het was? Fout gedacht! Speciaal ter gelegenheid van zijn verjaardag mocht Sjors ook nog een potje darten met niemand minder dan Michael van Gerwen!

Naast de bovenstaande twee video’s verraste Willem ons afgelopen week ook met een nieuwe video over een sessie op de Koperen Plas in Zwolle. Zoals we van Willem gewend zijn weer een knap staaltje videowerk, die het bekijken waard is! Check ‘m hieronder:


Upcoming: Banktime Stories Part 2

Na een geslaagd eerste deel komen de mannen van GRADE, POLE POSITION en SAGA later vandaag met het tweede deel van hun Banktime Stories reeks. In dit deel gaan Pieter, Koen en Saron aan de slag op verschillende wateren in en rondom Amsterdam. Bekijk hieronder alvast de trailer, en houd het YouTube-account in de gaten om de video vanmiddag om 17:00 te bekijken!


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is het derde deel van Pilaar & Ossie on Tour! Na het eerste deel in Oostenrijk en het vervolg op Bled is het nu tijd voor Michiel en Remy om dieper de Balkan in te trekken. Check hieronder alvast de trailer en bekijk de hele video HIERRRRR!

Vol goede moed strijken de boys neer op een water waar al eens eerder wat rigs te water gingen. Het doel is onveranderd: allebei een vis boven de magische 20 kilo grens strikken (en ondertussen natuurlijk maximaal genieten)! Extra leuk is dat Willem Kwinten en zijn vriendin Kenyon langs wippen en de nodige Brabantse gezelligheid in de video pompen. Ga ‘m dus snel kijken! De video vind je HIERRRRR.


Bak van de week

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Maurice Ubachs. Maurice wist een hele gave spiegel te vangen van maar liefst 25,1 kilo! De vis werd gevangen op de Red Zone bollen van TRB. Gefeliciteerd Maurice!

Damn wat een brute bak!
Deze vangst zal Maurice niet snel vergeten!

Fotodump: Wilco vist extreem effectief!

De vissende vader Wilco Gerrits heeft niet zoveel vistijd meer als vroeg, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Het Avid-Carp materiaal wordt weer eens flink op de proef gesteld en de B-1 van Originals blijft Wilco’s favoriet. Bekijk hieronder een flink aantal gave vangsten van de afgelopen tijd:

Ondanks zijn drukke leven en beperkte vrije tijd weet Wilco nog altijd goed te vangen!
Catch and release!
De vangsten volgen elkaar…
…in rap tempo op!
Al leidt dat soms wel tot de nodige chaos 😉
Hoppa, de volgende parel ligt alweer op de mat!
Ook dit gave exemplaar was meer dan welkom.
Al met al weer een gave reeks vissen. Ga zo door Wilco!

Succesvol voorjaarsvissen met Marco Tetteroo

Op het YouTube kanaal van Nash verscheen afgelopen week een toffe video van Marco Tetteroo en zijn goede Engelse vriend Raf. Samen viste ze op het nieuwe ‘Waterside Fishery France’ complex. Het complex is van alle luxe voorzien en bevat karpers tot over de 28 kilo en graskarpers tot wel 37 (!!) kilo! Zou het de mannen lukken om vis te vangen? Je ziet het hieronder!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Beer Keunen pakt samen met zijn vismaat Martijn een lokaal watertje aan!
Jean-Paul Wix laat ons in dit artikel (+ video!) zien hoe hij op de Nederlandse polders en rivieren vist.
Jordy op ’t Hof deelt de ins en outs van de Fox Retreat One Man Dome in deze productreview!

Topweek voor de Pro Line boys

De mannen van het Pro Line team hebben weer een heerlijk weekje achter de rug! Diverse gave en bijzondere vissen kwamen op de kant. Bekijk ze hieronder:

Niels van Vooren wist niet één…
…maar zelfs TWEE meterschubs te vangen op de V-Activator!
Joris Kusters wist twee bakken te vangen…
…op de Coco ’n Banana boilie!
Ook deze vis van Niels van de Lee mag er zijn: wat een bak van een schub!

Karpervissen in Oostenrijk – FreeStyle-Fishing

Op het YouTube kanaal van FreeStyle-Fishing verscheen afgelopen week een gave nieuwe video over een avontuur op een Oostenrijkse binnenzee. Diverse drone- en sfeerbeelden worden afgewisseld met volop actie, wat deze video het bekijken meer dan waard maakt!


Tip van de week

Gaan jullie komende week nog richting de waterkant? Lees dan snel verder, want we hebben weer een hele nuttige tip voor je klaarstaan! Het zal je niet verbazen dat de tip van deze week gaat over het najaar. De tip van deze week luidt als volgt: houd de vissen lang(er) vast op je stek door te voeren!

Ook tijgernoten kunnen zeer effectief zijn in het najaar!

Door het aasgedrag van de vis leent september zich perfect om te voeren. De watertemperatuur begint immers te zakken, waardoor de vissen worden getriggerd om fanatiek te gaan azen om hun buikje rond te eten voor de winterperiode. Door genoeg te voeren kun je de vis voor langere tijd vasthouden op je stek en dus maximaal profiteren!

Veel en regelmatig voeren kan zorgen voor een onvergetelijke septembermaaand!

Topvangsten van afgelopen week

Nu de zomer ten einde komt en we de eerste tekenen van het najaar beginnen te zien is dit hét moment voor ons karpervissers om erop uit te trekken! De karpers hadden er in ieder geval zin in afgelopen week, want we hebben weer een gave reeks platen voor jullie klaarstaan. Benieuwd welke fanatieke vissers afgelopen week enkele vangsten deelden? Scroll dan snel verder!

Oef, wat een heerlijke plaat van Remco van Oosterom is dit!
Jeroen Henskens wist dit bijzonder fraaie spiegeltje te landen!
Jord Rijsdijk begon z’n weekend goed met deze 32 pond zware spiegel!
Twee PB’s verbreken in één nacht: het overkwam Roelof Wijnsma!
Ben Scholten wist wederom…
…succes te boeken!
Ook Maarten Groeneveld wist een zeer fraaie spiegel te landen!
Patrick Oonk verbrak zijn PB met deze 34 pond zware kanaalstrijder!
Quido Croese wist de afgelopen tijd…
…twee hele gave spiegels te vangen!
Mark Lambregt wist niet alleen deze gave schub te vangen…
…ook deze prachtige spiegel kwam op de kant!
Ricardo Koster wist afgelopen week deze puntgave schub te landen!
Bij Denny van der Plas kwamen afgelopen tijd…
…behoorlijk wat karpers op de mat!
Meer zien van Denny, waaronder een hoop live aanbeten? Check dan zijn Instagram!
Vis vangen op je eigen gemaakte boilies is natuurlijk extra bijzonder. Ricardo Kreeftmeijer deed het!
Vincent van Dijk mocht poseren met deze prachtige spiegel.
Ook onze eigen Pilaar beleefde afgelopen week een topweek met zijn gezin in Slovenië. We kunnen jullie alvast vertellen dat er weer #legendarisch gevangen is. Stay tuned voor de video!
Catch and Release! Foto: Frank van Dooren

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Nu we op het punt staan om de bladzijde om te slaan naar het hoofdstuk ‘Najaar’ komt dit artikel met vier tips om in september meer te vangen goed van pas!
Na een bijzonder interessant eerste deel gaat Marco Hazenberg in dit tweede deel van zijn interview dieper in op zijn Franse visserij!

Oppervlaktevissen met het DWFishingTeam

In deze video gaan Wietse en Tjittte vissen aan de oppervlakte. De karpers worden belaagd met brood en hondenbrokken, en niet zonder succes! Een video met veel live aanbeten en een goede uitleg over het vissen met de korst. Check ‘m nu!


Topfoto: Carl en Alex (+ video!)

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een plaat van Carl en Alex, die ze op hun Instagram dropte. Van dit soort foto’s begint ons vissersbloed natuurlijk sneller te stromen! Check onder de foto ook de video die bij de foto hoort, die is het bekijken meer dan waard 😉

Damn, wat een heerlijk sfeervolle plaat!

Quest for the Big Mirror

Riviervissen valt niet altijd mee, maar de beloningen kunnen groot zijn! In de onderstaande video zien we hoe Carl en Alex een grote spiegel spotten op de rivier en deze vervolgens proberen te vangen. Of het lukt, dat zie je in de onderstaande video!


Bonus: kijk nu GRATIS ‘Belgische Monsterkarpers – Ian Thiels en Michiel Pilaar’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Belgische Monsterkarpers – Ian Thiels en Michiel Pilaar is er daar eentje van. Pilaar brengt een bezoekje aan deze Belgische legende die een flinke reputatie heeft opgebouwd!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

Jaja beste KWO’ers, het is weer zo ver: afgelopen week konden we de eerste tekenen van het najaar signaleren! De dagen worden korter, het wordt kouder en natter, en de karpers zijn hongeriger dan OOIT. Om je alvast in de juiste stemming te brengen staat er weer een nieuwe Boulevard klaar, met o.a. een tof verjaardagscadeau voor Sjors, een brute fotodump van Wilco Gerrits, een MEGA bak van de week en nog (veel) meer!

Met het najaar op komst is dit hét moment om erop uit te trekken! Foto: Niels van Vooren

Sjors was jarig! Het ultieme cadeau

Afgelopen week was niemand minder dan Sjors Kwinten jarig! Het jongere broertje van Willem heeft inmiddels bij veel karpervissers een plekje in hun hart veroverd. Als cadeautje nam Willem hem mee naar Slovenië, om daar bij hun oom te vissen. Sjors wist maar liefst tot drie keer toe zijn PB te verbreken, dus zijn verjaardag was meer dan geslaagd! Bekijk hieronder de video van het avontuur:

Denk je dat dat het was? Fout gedacht! Speciaal ter gelegenheid van zijn verjaardag mocht Sjors ook nog een potje darten met niemand minder dan Michael van Gerwen!

Naast de bovenstaande twee video’s verraste Willem ons afgelopen week ook met een nieuwe video over een sessie op de Koperen Plas in Zwolle. Zoals we van Willem gewend zijn weer een knap staaltje videowerk, die het bekijken waard is! Check ‘m hieronder:


Upcoming: Banktime Stories Part 2

Na een geslaagd eerste deel komen de mannen van GRADE, POLE POSITION en SAGA later vandaag met het tweede deel van hun Banktime Stories reeks. In dit deel gaan Pieter, Koen en Saron aan de slag op verschillende wateren in en rondom Amsterdam. Bekijk hieronder alvast de trailer, en houd het YouTube-account in de gaten om de video vanmiddag om 17:00 te bekijken!


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is het derde deel van Pilaar & Ossie on Tour! Na het eerste deel in Oostenrijk en het vervolg op Bled is het nu tijd voor Michiel en Remy om dieper de Balkan in te trekken. Check hieronder alvast de trailer en bekijk de hele video HIERRRRR!

Vol goede moed strijken de boys neer op een water waar al eens eerder wat rigs te water gingen. Het doel is onveranderd: allebei een vis boven de magische 20 kilo grens strikken (en ondertussen natuurlijk maximaal genieten)! Extra leuk is dat Willem Kwinten en zijn vriendin Kenyon langs wippen en de nodige Brabantse gezelligheid in de video pompen. Ga ‘m dus snel kijken! De video vind je HIERRRRR.


Bak van de week

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Maurice Ubachs. Maurice wist een hele gave spiegel te vangen van maar liefst 25,1 kilo! De vis werd gevangen op de Red Zone bollen van TRB. Gefeliciteerd Maurice!

Damn wat een brute bak!
Deze vangst zal Maurice niet snel vergeten!

Fotodump: Wilco vist extreem effectief!

De vissende vader Wilco Gerrits heeft niet zoveel vistijd meer als vroeg, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Het Avid-Carp materiaal wordt weer eens flink op de proef gesteld en de B-1 van Originals blijft Wilco’s favoriet. Bekijk hieronder een flink aantal gave vangsten van de afgelopen tijd:

Ondanks zijn drukke leven en beperkte vrije tijd weet Wilco nog altijd goed te vangen!
Catch and release!
De vangsten volgen elkaar…
…in rap tempo op!
Al leidt dat soms wel tot de nodige chaos 😉
Hoppa, de volgende parel ligt alweer op de mat!
Ook dit gave exemplaar was meer dan welkom.
Al met al weer een gave reeks vissen. Ga zo door Wilco!

Succesvol voorjaarsvissen met Marco Tetteroo

Op het YouTube kanaal van Nash verscheen afgelopen week een toffe video van Marco Tetteroo en zijn goede Engelse vriend Raf. Samen viste ze op het nieuwe ‘Waterside Fishery France’ complex. Het complex is van alle luxe voorzien en bevat karpers tot over de 28 kilo en graskarpers tot wel 37 (!!) kilo! Zou het de mannen lukken om vis te vangen? Je ziet het hieronder!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Beer Keunen pakt samen met zijn vismaat Martijn een lokaal watertje aan!
Jean-Paul Wix laat ons in dit artikel (+ video!) zien hoe hij op de Nederlandse polders en rivieren vist.
Jordy op ’t Hof deelt de ins en outs van de Fox Retreat One Man Dome in deze productreview!

Topweek voor de Pro Line boys

De mannen van het Pro Line team hebben weer een heerlijk weekje achter de rug! Diverse gave en bijzondere vissen kwamen op de kant. Bekijk ze hieronder:

Niels van Vooren wist niet één…
…maar zelfs TWEE meterschubs te vangen op de V-Activator!
Joris Kusters wist twee bakken te vangen…
…op de Coco ’n Banana boilie!
Ook deze vis van Niels van de Lee mag er zijn: wat een bak van een schub!

Karpervissen in Oostenrijk – FreeStyle-Fishing

Op het YouTube kanaal van FreeStyle-Fishing verscheen afgelopen week een gave nieuwe video over een avontuur op een Oostenrijkse binnenzee. Diverse drone- en sfeerbeelden worden afgewisseld met volop actie, wat deze video het bekijken meer dan waard maakt!


Tip van de week

Gaan jullie komende week nog richting de waterkant? Lees dan snel verder, want we hebben weer een hele nuttige tip voor je klaarstaan! Het zal je niet verbazen dat de tip van deze week gaat over het najaar. De tip van deze week luidt als volgt: houd de vissen lang(er) vast op je stek door te voeren!

Ook tijgernoten kunnen zeer effectief zijn in het najaar!

Door het aasgedrag van de vis leent september zich perfect om te voeren. De watertemperatuur begint immers te zakken, waardoor de vissen worden getriggerd om fanatiek te gaan azen om hun buikje rond te eten voor de winterperiode. Door genoeg te voeren kun je de vis voor langere tijd vasthouden op je stek en dus maximaal profiteren!

Veel en regelmatig voeren kan zorgen voor een onvergetelijke septembermaaand!

Topvangsten van afgelopen week

Nu de zomer ten einde komt en we de eerste tekenen van het najaar beginnen te zien is dit hét moment voor ons karpervissers om erop uit te trekken! De karpers hadden er in ieder geval zin in afgelopen week, want we hebben weer een gave reeks platen voor jullie klaarstaan. Benieuwd welke fanatieke vissers afgelopen week enkele vangsten deelden? Scroll dan snel verder!

Oef, wat een heerlijke plaat van Remco van Oosterom is dit!
Jeroen Henskens wist dit bijzonder fraaie spiegeltje te landen!
Jord Rijsdijk begon z’n weekend goed met deze 32 pond zware spiegel!
Twee PB’s verbreken in één nacht: het overkwam Roelof Wijnsma!
Ben Scholten wist wederom…
…succes te boeken!
Ook Maarten Groeneveld wist een zeer fraaie spiegel te landen!
Patrick Oonk verbrak zijn PB met deze 34 pond zware kanaalstrijder!
Quido Croese wist de afgelopen tijd…
…twee hele gave spiegels te vangen!
Mark Lambregt wist niet alleen deze gave schub te vangen…
…ook deze prachtige spiegel kwam op de kant!
Ricardo Koster wist afgelopen week deze puntgave schub te landen!
Bij Denny van der Plas kwamen afgelopen tijd…
…behoorlijk wat karpers op de mat!
Meer zien van Denny, waaronder een hoop live aanbeten? Check dan zijn Instagram!
Vis vangen op je eigen gemaakte boilies is natuurlijk extra bijzonder. Ricardo Kreeftmeijer deed het!
Vincent van Dijk mocht poseren met deze prachtige spiegel.
Ook onze eigen Pilaar beleefde afgelopen week een topweek met zijn gezin in Slovenië. We kunnen jullie alvast vertellen dat er weer #legendarisch gevangen is. Stay tuned voor de video!
Catch and Release! Foto: Frank van Dooren

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Nu we op het punt staan om de bladzijde om te slaan naar het hoofdstuk ‘Najaar’ komt dit artikel met vier tips om in september meer te vangen goed van pas!
Na een bijzonder interessant eerste deel gaat Marco Hazenberg in dit tweede deel van zijn interview dieper in op zijn Franse visserij!

Oppervlaktevissen met het DWFishingTeam

In deze video gaan Wietse en Tjittte vissen aan de oppervlakte. De karpers worden belaagd met brood en hondenbrokken, en niet zonder succes! Een video met veel live aanbeten en een goede uitleg over het vissen met de korst. Check ‘m nu!


Topfoto: Carl en Alex (+ video!)

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een plaat van Carl en Alex, die ze op hun Instagram dropte. Van dit soort foto’s begint ons vissersbloed natuurlijk sneller te stromen! Check onder de foto ook de video die bij de foto hoort, die is het bekijken meer dan waard 😉

Damn, wat een heerlijk sfeervolle plaat!

Quest for the Big Mirror

Riviervissen valt niet altijd mee, maar de beloningen kunnen groot zijn! In de onderstaande video zien we hoe Carl en Alex een grote spiegel spotten op de rivier en deze vervolgens proberen te vangen. Of het lukt, dat zie je in de onderstaande video!


Bonus: kijk nu GRATIS ‘Belgische Monsterkarpers – Ian Thiels en Michiel Pilaar’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Belgische Monsterkarpers – Ian Thiels en Michiel Pilaar is er daar eentje van. Pilaar brengt een bezoekje aan deze Belgische legende die een flinke reputatie heeft opgebouwd!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl