ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Nederlandse vijftigers, kanaalvissen en PR’s aan gort!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Nederlandse vijftigers, kanaalvissen en PR’s aan gort!

Of je nu aan de waterkant zit of lekker thuis op de bank, jouw zondag wordt in ieder geval een stukje beter met weer een kersverse KWO Boulevard. In deze editie zie je o.a. een toffe video over kanaalvissen, lees je over Nederlandse vijftigers en worden er wederom flink wat PR’s verbroken!


Wietse VS Tjitte

In weer een nieuwe video op het YouTube kanaal van DW Fishingteam zien jullie Wietse en Tjitte in strijd tegen elkaar. Wie zal er met de winst huiswaarts keren? Dat zie je in de video hieronder:


Alles op een rijtje voor Max

Max vertelt: Na een nacht blanken ging ik een kijkje nemen op een andere stek. Na het zien van een paar vissen werd de chod drie meter uit te kant gelegd. Het duurde nog geen uur of de hengel liep af wat resulteerde in deze prachtige rijen: een “fish of a lifetime”!

Wat een prachtig resultaat Max!

KWO Community video – Stormachtige Keep Searching trip

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de nieuwe aflevering van Keep Searching II.

De nieuwe roadtrip van MH begint met flink wat wind!

In deze aflevering komt onze MH in een bizarre storm terecht en moet hij in zijn tent hangen om te overleven. Ook Daniëlle is dit keer van de partij, net als een reeks XXL schubkarpers! Kortom: de start van een nieuwe, drie weken lange roadtrip is alles behalve saai. Bekijk de trailer hieronder of klik HIER voor de hele video!


Bak van de week: Nederlandse 28 kilo!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Joost Zijerveld. Hij wist, vanuit zijn boot, een #MEGA bak van maar liefst 28 kilo te vangen op Nederlandse bodem!

Een dikke bak en ook nog eens een prachtige vis, gefeliciteerd Joost!

Instagram tip: @pierre_meyer7

Het Instagram kanaal dat er deze week bij uitstek uit sprong is het kanaal van @pierre_meyer7! Pierre dropt vrijwel iedere dag weer een #DIKKE platen op zijn kanaal die het bekijken meer dan waard zijn. Check hieronder vast een paar van zijn vette platen en volg hem op Insta om jouw feed een flinke boost te geven.

Pierre is niet altijd alleen tijdens zijn visavonturen 😉

Upcoming: KWO How To Week!

Zeven dagen lang dagelijks een super leerzame video waardoor jij MEER KARPERS gaat vangen: dat is de KWO How To Week in het kort! Vrijdag 31 juli starten we en je kunt o.a. verwachten: rigtalk, strategieën om succes te hebben in Nederland & Frankrijk én veel tips & tricks om de juiste keuzes te maken in jouw visserij. Nog geen member? Meld jezelf dan hierrrr aan! #StayTuned


All Bases Covered #5 – Surface Fishing

Kennen jullie de serie ‘All Bases Covered’ van Mark Pitchers al? Op zijn YouTube kanaal deelt hij iedere maand weer een nieuwe aflevering waarin hij een techniek onder de loep neemt die voor die maand van toepassing is. Afgelopen week verscheen er weer een nieuwe aflevering waarin hij de technieken en tactieken van het oppervlakte vissen behandeld. Je checkt de video hieronder:


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Het team van PB Products wordt versterkt door Boudewijn Margadant en in deze update geeft Boudewijn een kijkje in zijn visserij!
In deze update vind je vier tips om schade aan de karper te voorkomen!
Karpervissen vanuit de camping in Frankrijk? Jazeker is dat mogelijk en in deze update vind je vijf redenen waarom wateren met een camping een prima visbestemming zijn!

Het beste van de KWO Community

Benieuwd wat je allemaal kunt ontdekken en zien met een KWO Community Membership? Bekijk dan eens de onderstaande video met daarin ALLES wat de Community je te bieden heeft! Meer weten over het membership? Klik dan HIER.


Topvangsten van afgelopen week

Het was weer feest afgelopen week. PR’s gingen eraan en er kwamen nog eens een flink aantal bakken op de kant. Benieuwd naar de beste vangsten van afgelopen week? Scrol dan snel verder!

Niels van Orshaegen met een prachtig getekende schub!
Hoe groot is de kans dat je twee koi achter elkaar vangt op een plas van een paar hectare groot? Justin van den Hurk & Bart Hoogkamer maakte het afgelopen week mee!
Pim Verlaan zorgt ervoor dat het stokje doorgegeven wordt.
Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn, we zien nu al dat Mexx een echte wordt!
Een dikke buffel van 22,7 kilo van de Friese boezem voor Iwan Schuurman!
Jeroen van Domselaar heeft een paar mooie weken Frankrijk achter de rug, dit was niet de grootste vis maar wat een plaat!
Het meerrecord van Carplantis werd afgelopen week gevangen door Jesper Gilhuijs. Wat een #BAK Jesper, gefeliciteerd!
Age Nielsen is echt aan het rossen, hij vist met de KWO Specials en dit is…
…maar een kleine greep uit een grote serie vissen die hij onlangs wist te vangen!
Een prachtige schub voor Kevin de Bijl!
“Dat was eens een lekker wekkertje 👌” – Ramon Koster
Jordy Op’t Hof met een prachtige spiegel die hij struinend wist te vangen!
Een prachtige spiegel voor Bert Mulder!
Mike Stegeman met een nieuw PR, gefeliciteerd Mike!
Ook Yannick Hesseling ving een nieuw PR, gefeliciteerd Yannick!

Kanaalvissen in België

Hebben jullie het YouTube kanaal ‘Korda Benelux Karpervissen TV‘ al eens voorbij zien komen? Hier dropt het team iedere week weer een gave Nederlandstalige video! Afgelopen week konden jullie genieten van een ‘In Actie’ video van Jordy Deckers. Jordy maakt in deze video jacht op grote karpers op de kanalen in België. Mocht je de video nog niet gezien hebben, check ham dan snel hieronder:


Luistertip: KWO Podcast

Ben jij al bekend met de KWO Podcast? Zo’n twee keer per maand brengen we een nieuwe editie uit waarin we bekende vissers uit het karperwereldje uitgebreid interviewen over hun achtergrond, hun visserij, bijzondere hoogtepunten uit hun (vis)carrière en nog veel meer! Kortom: zit jij in de auto, te vissen of lekker met je benen om hoog op de bank? Zet dan zeker eens de KWO Podcast aan! Je vindt alle afleveringen HIER.

Vorige week verscheen de Podcast met Teun van de Laar online, luister hem snel door op de afbeelding te klikken!

Bak van de week #2: 26 kilo van Nederlandse bodem

Deze week zagen wij wel zoveel dikke bakken voorbijkomen dat wij deze week niet één maar TWEE bakken van de week hebben! Ook David de Vos (@carppreacher op Insta) wist namelijk een zeer #BRUTE bak te landen. Hij ving een nieuw PB van maar liefst 26 kilo en dat op Nederlandse bodem!

Zo zien wij het graag bij KWO, gefeliciteerd David!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu ruim drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Weet jij hoe een karper zorgt voor een goede balans in zijn dieet? Je leest het in deze update van Ed Cremers!
In alweer het derde deel van het XXL interview met Ernesto Kamminga gaat het o.a. over rigs, aas, visveiligheid en alles wat er in de tacklebox zit!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!

https://www.instagram.com/p/CDBJbToneMs/

Korda Thinking Tackle – Return to Trois Iles

In weer een nieuwe aflevering van Thinking Tackle gaat het complete sales team van Europa op pad op het water Trois Iles. Het belooft weer een mega vette aflevering te zijn met tal van dikke vissen. Uiteraard komen er verschillende tactieken voorbij die besproken worden, zodat je ook nog eens wat leert tijdens de video. Veel kijkplezier!


Metersnoek pakt brasem tijdens het witvissen

Hebben jullie dit wel eens gezien? Op het kanaal van Roofmeister zagen we afgelopen week een video voorbijkomen waarin een witvisser werd ‘gepest’ door een dikke snoek. Halverwege de dril wordt de brasem namelijk gegrepen door een mega snoek. Bijzonder hoe lang de snoek zich vastbijt in de brasem!

Check de video snel door op deze afbeelding te klikken!

Topfoto: Nederlands mooiste vogel

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een plaat van Dennis Peters. Hij deelde deze plaat in de KWO Community Members Facebookgroep met als onderschrift: “Soms wordt je vereerd met een bezoek van Nederlands mooiste vogel. Geweldig om te zien en soms weet je in alle haast een foto te maken. Heel soms neemt hij de tijd tijdens zijn bezoek en is het foto moment uniek!”

Wat een unieke en prachtige plaat Dennis!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Race door de Balkan Pilaar & Ossie on tour #1″

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Race door de Balkan van Pilaar & Ossie on Tour is een van de best bekeken video’s. Maar liefst 3000 kilometer asfalt, spannende momenten met de Transporter, knetterharde runs, onverwachte blanks, een schitterende omgeving en vooral veel humor. Check de movie hieronder:

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl