ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand augustus!

Favoriet Favoriet
Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand augustus!

De afgelopen maand zijn er maar liefst 13 (!) video’s verschenen op de KWO Community! Mede door de KWO How To Week gingen we echt #VOLGAS op de Community. Benieuwd welke video’s er onder andere voorbij kwamen? Check hieronder de vijf beste Community updates van augustus 2020!


Klik op de afbeelding om het artikel of de video te openen.

#1: KWO How To Week (7 video’s)!

Eén van de doelen die we met de KWO Community hebben is het delen van kennis. We willen immers dat iedere karpervisser succesvol kan zijn aan de waterkant! Door op KWO tips & tricks te delen kunnen jullie hopelijk meer karpers gaan vangen en daardoor meer plezier halen uit onze mooie hobby. De KWO How To Week sluit hier dan ook perfect bij aan.

Zeven dag lang werd een leerzame KWO How To video gedropt!

Zeven dagen lang hebben we een leerzame How To video gedropt op de Community. Deze movies zullen ervoor gaan zorgen dat jullie je kennis op het gebied van rigs, het (slim) inzetten van aas, tactieken en technieken vergroten om zo nóg succesvoller te zijn aan de waterkant! Heb je de KWO How To Video’s gemist? Klik dan hier!


#2: Keep Searching II – Part 7 – Mark Hofman – Bucketlist afvinken: een karper vangen op Lac de Sainte Croix

In de vorige aflevering van Keep Searching zagen jullie hoe Mark en Danielle hun roadtrip aftrapten op een prachtig water waar MH (na hard werken) twee veertigers wist te strikken. Mede dankzij de stormachtige omstandigheden kwamen er véél vissen op de kant en dat gaf Mark het vertrouwen om naar het moeilijkste water te gaan waar hij OOIT heeft gevist!

De Keep Searching video’s van Mark wil je toch niet missen? Klik op de afbeelding om hem te bekijken!

Dit immense water is ook nog eens extreem diep en heeft een zeer kleine karperpopulatie. De reden dat Mark er toch voor kiest om er zijn rigs te laten zakken: er zwemmen enkele oude, grote karpers én de fabelachtige omgeving… Kortom, een uitdaging pur sang maar Mark is ook realistisch: hij heeft slechts een aantal dagen de tijd. Daarom zet hij voor zichzelf een doel:

Één karper vangen vangen van dit unieke water!

Nieuwsgierig of het hem lukt? We kunnen alvast verklappen dat Mark ALLES uit de kast moet halen 😉 Afijn, veel kijkplezier met de video.


#3: Master de maand – Augustus – Taaie omstandigheden en vakantiekarpers

In de juli editie van Master de maand las je al over zomerse aanpak en in de augustus editie gaan we daarmee verder. Hoe kun je als karpervisser het meeste uit de maand augustus halen? Lees hier dan snel verder!

Met onder andere tips van Joachim Stelma, Ed Cremers, Marc Vervoort en nog veel meer!

#4: Van kaviaar naar karper – 24 uur met KWO Member Sven Heijkoop

Na de goede reacties op de avonturen van Bulters en Nap op Rainbow Lake hebben we besloten de boys vaker op pad te sturen. In de serie ’24 uur met…’ gaan ze de komende maanden op pad met karpervissers met een tof verhaal. Niemand minder dan sommelier en karperfanaat Sven Heijkoop zorgt voor de aftrap en neemt de mannen mee op pad naar zijn restaurant én privé water…

Onze eigen Bulters en Nap gaan 24 uur vissen met karperfanaat Sven Heijkoop!

Voordat de heren naar de waterkant gaan bezoeken ze Sven op zijn werk. Dat hij geen alledaags baantje heeft blijkt al snel als ze op de doorgegeven locatie arriveren. Sven is namelijk sommelier (een duur woord voor wijn expert) in het met een Michelin ster bekroonde restaurant Sense in Den Bosch. Benieuwd naar de sessie? Je kunt de video hier bekijken!


#5: KWO Podcast #34 – Raymond Hakkert over struinend bakken vangen, zwarte band karate, striptekenen en hondenbrokken

In alweer de 34e editie van de KWO Podcast hebben we een XXL variant met Raymond Hakkert als gast. JB spreekt met hem over allerlei onderwerpen: ze gaan van karate naar struinend vissen en van hondenbrokken naar foam dobbertjes! Raymond vist al 33 jaar gericht op karper in binnen- en buitenland en heeft een flinke ‘brok’ ervaring, tips en trucs te delen in deze podcast.

Luister hier de Podcast met Raymond Hakkert.

Uiteraard zijn er nog talloze andere video’s en artikelen te zien op de KWO Community. Kijk bijvoorbeeld eens naar de nieuwe Seriepagina, waar je urenlang je favoriete video’s kunt bingewatchen. Of check de pagina met onderwerpen, waar je alles kunt lezen over je favoriete onderwerp binnen de karpervisserij!

Enjoy!

KWO Redactie


Nog geen KWO Member?! Meld je dan snel aan via de onderstaande button!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl