ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Penvissen, de GROOTSTE schubkarper van België en records aan flarden!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Penvissen, de GROOTSTE schubkarper van België en records aan flarden!

Jaja KWO’ers, zak maar even lekker onderuit op deze zondag want we hebben weer een kersverse KWO Boulevard voor je klaarstaan! Deze week check je onder andere penvissen in de winter, records die aan flarden gaan, de állergrootste schubkarper van België en nog heel veel meer. Let’s GO!


Ohhh Jumper!

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat er afgelopen week wel een hele mooie en vooral ook grote karper is gevangen?! Belgisch mooiste en grootste schubkarper van dit moment lag voor even in de handen van Matheus!

Grootste schubkarper België
Dat belooft wat 😍

Matheus vertelt: 63 donkere koude nachten, veel moed, veel boilies, geleverde pizza’s en MC Donalds, piekermomenten en boottochtjes door stormen later, vier uur voor volle maan en na het voeren van vele citruz knikkers, kwam deze topvis uit het water! Bevend en onderkoeld hingen mijn vrienden en ik deze gouden Cyprinus Carpi aan de weegschaal. En het bleek ook echt goud te zijn: 37 KILO exact!

Het bleek goud te zijn: 37 kilo exact!

Hiermee is dit Belgisch grootste levende schubber! Wat een pareltje deze goudgele Jumper. Zo maken ze geen schubs meer! Zo blij met deze blok spieren en geschiedenis. Mijn visserscarrière is nu al fenomenaal! Dankjewel jij bruut bakbeest! 😘

Grootste schubkarper België
Van harte Matheus, dik verdiend! 💪

KWO Community video – Thomas van Gestel over grote karpers, luchtdruk, targets vangen & meer – XXL interview

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is het XXL interview met Thomas van Gestel!

Michiel Pilaar interviewt Thomas van Gestel over: targetvissen, aas, voeren, luchtdruk, maanstanden, keuzes maken, tactieken, vismaten en nog (veel) meer… Reken maar dat je veel gaat leren van deze video! Bekijk hieronder de trailer en bekijk hier het hele interview!


Bak van de week: Nieuw PB voor Youri!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is brute spiegel van Youri 😎

Een pracht van een spiegel en gelijk een nieuw PB, gefeliciteerd Youri!

Nederlands record voor Jelmer!

Een nieuw Nederlands record vangen dat doe je niet zomaar even. Jelmer van het YouTube kanaal TwincarpNL is het deze winter gelukt! Op het nieuwe betaalwater Markant Carping van The Carp Specialist beproefde hij zijn geluk en dat ging succesvol 😎 Check snel de video hieronder!


TikTok Finest

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video’s in de KWO Boulevard te droppen!

https://www.tiktok.com/@carpangler_the_first/video/6918839936821054722?sender_device=pc&sender_web_id=6909745165007832581&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In drie updates op KWO deelt de gedreven vismachine Danny de Kruyff enkele tactische rigs, dit eerste deel wordt afgetrapt met de Maden-rig!
Chris de Clercq, Geert Ooms en Alijn Danau onthullen in deze update hun nummer één strategie voor in het voorjaar. Hier ga je een hoop van leren!
In deze update deelt Maarten Groeneveld tips & tricks voor 2000+ hectare binnenzeeën!

[Fotodump] Goud voor Pim & Peter 🏆

Pim Verlaan en Peter van Houwelingen zaten op goud deze week. Een winterholding werd gevonden en een hele serie mooie vissen volgde in een paar uurtjes. Als topper: een schub van 18 kilo+ voor Peter!

Al snel wist Pim deze schub te strikken!
Peter met een prachtige schubbemans!
Op sommige momenten ging het hard! 💪
Nog net tijdens het opruimen voor de avondklok wist Peter nog even deze 18 kilo+ schub te landen!

Roadtrippen met Messi & Maikel

Kennen jullie die 98% look-a-like van Messi nog? Juist: James de Koker! Afgelopen najaar vertrok James samen met vismaat Maikel naar het Franse land voor een flink najaarsavontuur. Niet alles liep op rolletjes, maar uiteindelijk kwam er wel een mooie serie vissen op de kant. Hoe het avontuur verliep check je in de video hieronder!

Wist je dat onze eigen Pilaar ook met ‘Messi’ op pad is geweest? James is namelijk verslaafd aan het kanaalvissen in Wallonië en daar wilde Michiel natuurlijk alles over weten. Check hieronder een preview uit deze movie en bekijk hier de hele video nog eens terug!


Topvangsten van afgelopen week

Die avondklok maakt het ons als karpervissers niet gemakkelijk, maar veel vissers laten zich niet uit het veld slaan. De korte dagsessies blijken effectief, we zagen afgelopen week namelijk weer een tal van vangsten voorbijkomen. Benieuwd welke strijders er afgelopen week op uit trokken? Scrol dan snel verder!

Het rijtje van deze week trappen we af met deze parel van Jeffrey van Osch!
Rick Oomen van het Nash Team wist ook een prachtig pareltje te strikken!
Een puntgave schub voor Remco Celen!
Randy Muts met een prachtige verjaardagskarper, gefeliciteerd Randy! 🥳
Nog een pareltje in het rijtje, deze is voor Mitchell Vermunt!
Bart Geurts wist een puntgave schubbemans te strikken!
Dave Roelske ging afgelopen week voor het eerst dit jaar op pad en hij was gelijk van de nul af!
Het rijtje sluiten we af met deze topvangst van Dirk van Houdt! Zijn eerste vis van het jaar en gelijk een 20 kilo+ spiegel 💪

TBT van de week: Pareltje 😍

Regelmatig droppen karpervissers een #TBT op Facebook of Instagram. Voor degene die deze afkorting niet kennen, het staat voor ‘Throwback Thursday’: een terugblik op een mooi moment in het verleden welke op donderdag gedeeld wordt. Deze week hebben wij gekozen voor deze prachtige parel van Rik Johnson!


Penvissen op winterkarper

De mannen van DW Fishingteam dropte afgelopen week weer een leuke video op hun YouTube kanaal! In deze video gaat Tjitte met de pen op pad met de penhengel om een paar winterkarpers te strikken. Check snel in de video of dat zijn vruchten heeft afgeworpen!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Wat als er een tijdmachine zou zijn voor ervaren karpervissers…? Michiel Pilaar schrijft in deze update een brief aan zijn jongere IK waarin hij 4 dingen bespreekt die hij de jeugdige MP op het hart wil drukken!
In deze eerste update van KWO biologie deelt Gerwin Gerlach zijn kennis en we stelde hem de vraag: “Wat eten karpers nu eigenlijk gedurende het jaar?”

De beste vistrip van Carl!

Het lijkt wel alsof je naar een prachtige documentaire zit kijken als je deze video ziet! In deze video vertelt Carl (bekend van het YouTube kanaal Carl & Alex) over zijn beste vistrip OOIT. Veel kijkplezier!


Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Fish of a lifetime – Moddervette wintersnoek voor KWO’er Wessel van de Velde

Mooi om te zien die kruisbestuiving tussen visserijen. Vooral in de winter zie je flink wat karpervissers tijdelijk het roer omgooien en op jacht gaan naar moddervette wintersnoeken. Ook onze eigen Wessel van de Velde waagde het erop en dat wierp zo zijn vruchten af! Dit bleef natuurlijk niet onopgemerkt bij onze vrienden van Roofmeister 😉 Wessel vertelt in deze update het verhaal achter de vangst van deze moddervette wintersnoek!

Wessel zijn PR is op zijn zachtst gezegd flink onder handen genomen en met een slordige 113 centimeter mag hij absoluut niet klagen!

Topfoto: Alles op een rijtje!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Jullie zagen Jeffrey van Osch al met een zijn vangst in het rijtje met topvangsten en van zijn vangst wist hij ook deze plaat te schieten. Deze konden we jullie natuurlijk niet onthouden 😉

Jeffrey had in ieder geval alles op een rijtje 😉

Bonus: kijk nu GRATIS ‘KWO Stories met Willem Kwinten’

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en ‘KWO Stories met Willem Kwinten’ is één van de best bekeken video’s.

In deze KWO Stories vertelt Willem Kwinten over zijn succesvolle visserij! Steeds weer gaat Willem nieuwe uitdagingen aan en dat verschillende situaties met zich mee. Benieuwd hoe hij hierop weet in te spelen? Check dan snel de video hieronder. Veel kijkplezier!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf ?5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl