ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Bootvissen op de Lot, Darrell Peck tekent bij Nash en vele andere nieuwtjes!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Bootvissen op de Lot, Darrell Peck tekent bij Nash en vele andere nieuwtjes!

Na een week hard werken is het weer hoog tijd om je beentjes omhoog te gooien en je zondag te beginnen met de nieuwe KWO Boulevard. Deze week bekijk je onder andere een bootsessie van Ruben Pels, drone- en onderwaterbeelden van Carl & Alex, Darrell Peck die tekent bij Nash en nog (veel) meer!

Je wekelijkse portie karpernieuws staat weer voor je klaar! Foto: Frank van Dooren

Bootvissen met Ruben Pels op de Lot

Het is zo ver: de Frankrijkvideo van Ruben Pels staat online! In deze video zien we hoe Ruben met een zelfgebouwde boot op de rivier de Lot vist. Daarnaast kondigt Ruben in de video het állermooiste nieuws wat hij OOIT kon brengen aan… Dit mag je niet missen!

Naast de visserij heeft Ruben ook bijzonder nieuws te vermelden in de video…

Het tweede deel van het rivieravontuur komt speciaal als sinterklaascadeautje op 5 december online. Ten opzichte van het eerste deel zit die video NOG VOLLER met actie, vis en andere spectaculaire vangsten! Kortom: hou Ruben’s YouTube-kanaal goed in de gaten.

Hou Ruben’s kanaal in de gaten voor meer brute visvideo’s!

Carl & Alex vissen op de ‘Old Quarry’

Als er een nieuwe video van Carl en Alex in je feed voorbij komt, dan weet je dat je ‘m niet over mag slaan! Ook deze video is het bekijken waard en bevat werkelijk alles: van drone- en onderwaterbeelden tot vette actie! Check ‘m hieronder:


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de KWO Stories met Lex Cuyten.

De meest brute rivieren zijn het standaard strijdtoneel voor Lex!

Als er iemand smult van RUIG viswater is het Lex wel. Door de jaren heen viste hij talloze nachten op extreem grote wateren en woeste rivieren in Nederland, België en Frankrijk. Een goede reden om Michiel met deze baas op pad te sturen om alles te weten te komen over zijn grootste karper ooit! Check de trailer hieronder en klik HIER voor de volledige video.


Darrell Peck tekent bij… Nash?!

Afgelopen week postte Darrell Peck een leuke foto op Instagram. Volgens Darrell zou dit Danny’s reactie zijn als hij zou horen dat Darrell bij Nash zou tekenen! Natuurlijk is dit maar een geintje, maar de mannen van Nash speelde hier leuk op in. Kijk maar eens goed naar de reactie in de comments…

De mannen van Nash pakken het sportief op!

Baan in de hengelsport: kom jij werken bij Shimano?

Droom jij ervan om te werken in de hengelsport? Dan is dit jouw lucky day! Shimano is namelijk op zoek naar een Digital Marketing Officer om hun team te versterken. Ben je geïnteresseerd? Klik dan HIER om de vacature te bekijken!

Help jij Shimano om dit soort pareltjes in de markt te zetten? Check dan de vacature!

Bak van de week

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Kevin Verelst. Kevin wist namelijk een tweetal fantastische vissen te vangen, die eigenlijk allebei wel doorkunnen als vangst van de week! Check ze hieronder:

Deze vis heet Picasso en het is niet moeilijk te begrijpen waarom!
Deze halve rijen was Kevins target voor 2019…
…evenals een nieuw personal best!

Nieuw op de Community: Series en Auteurs

Bij KWO zijn we continu bezig om de Community verder te verbeteren. Onlangs hebben we twee toffe upgrades uitgevoerd: de seriepagina en de auteurspagina.

Seriepagina

Je favoriete KWO serie bingewatchen is nu gemakkelijker dan ooit tevoren! Op de seriepagina vind je alle populaire series op de Community, zoals Pilaar en Ossie on Tour, On The Move en KWO Stories. Op de Community open je het menu (links bovenin) en klik je op ‘Series’. Meteen een kijkje nemen? Klik dan HIER!

Bingewatchen 2.0: met welke videoserie begin jij?

Auteurspagina

Naast de series hebben we nu ook een speciaal overzicht van de meest populaire auteurs op KWO. Je kunt de auteurspagina ook in het menu op de Community vinden, onder ‘Auteurs’.

Bekijk eenvoudig alle bijdrages van jouw favoriete auteur!

Op deze pagina kun je sorteren op aantal artikelen (updates) van de auteur en op naam. Zo kun je eenvoudig alle Community bijdrages van jouw favoriete auteur vinden. Denk bijvoorbeeld aan Mark Hofman, Darrell Peck, Willem Kwinten en nog vele anderen! Bekijk de auteurspagina HIER.

Eenvoudig alle bijdrages van je favoriet auteur bekijken? Dan biedt deze pagina uitkomst!

En de prijs voor meest bijzondere Marktplaats reactie gaat naar…

…Harry Mulder! Op de Facebookpagina van Karpervissers Nederland deelde hij twee screenshots van een gesprek met een random vrouw die reageert op zijn advertentie waarin hij twee hengels aanbiedt. Zoals Harry zelf al zegt: “Wat een wereld leven we tegenwoordig in…”

Dit is toch niet bepaald een standaard reactie…
Mag het in bikini?! Uhmm…. 😉

Topjaar voor Eddy Sterckx

Dat Eddy Sterckx een topjaar had was al langere tijd bekend. De Bonbon Rouge boilie is ongetwijfeld één van de succesfactoren van dit jaar! Ook tijdens zijn sessie in oktober boekte hij volop succes: maar liefst negen veertigers, vier vijftigers en één zestiger kwamen op de kant, en dat op openbaar water!

Een openbare trip met dit soort gewichten…
…is ronduit ongelofelijk!
Jullie zagen m al in de header: wat een kanon van een spiegel is dit!

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

James de Koker vertelt over zijn állerlaatste sessie van het jaar, die niet zonder slag of stoot verliep!
In dit interview vertelt Jordan Rimmer over haar Engelse visserij en tovert ze een aantal vissen voor de camera. Over girlpower gesproken!
Met z’n vieren voor het eerst naar Frankrijk en dan allemaal een nieuw PB vangen, dat is toch wel bijzonder! In dit artikel doen de mannen hun verhaal.

GRATIS naar de Hengelsport- en Botenbeurs met de KWO Najaarsbox!

Wist je dat er in de KWO Najaarsbox ook een ticket voor de Hengelsport- en Botenbeurs zit? Naast dat je talloze vette items scoort voor je visserij, kun je dus ook meteen naar de HSB van 2019 toe! Klik op de afbeelding om de box te bestellen.

Scoor nu één van de állerlaatste KWO Najaarsboxen, inclusief toegangsticket naar de Hengelsport- en Botenbeurs!

Komende vrijdag is het Black Friday en uiteraard kun je ook in de KWO Shop de nodige vette deals verwachten, maar daarover later meer… Hou de site goed in de gaten!


Blijf vangen in de winter met de tips van Rich Wilby

CC Moore teamlid Rich Wilby deelt in deze video een aantal handige tips voor de visserij in de koudere maanden. Doe er je voordeel mee!


Tip van de week: holding area

Gaan jullie komende week nog richting de waterkant? Lees dan snel verder, want we hebben weer een hele nuttige tip voor je klaarstaan. De tip van deze week gaat over het gedrag van de vissen. Doordat we langzaam richting de winterperiode gaan en het water steeds kouder wordt, beginnen vissen zich steeds meer te verzamelen op bepaalde holdingarea’s.

Bij het vinden van de holding area kan het hard gaan! Foto: Jeroen van Broekhoven

Krijg je het voor elkaar om op jouw water deze holdingarea’s te vinden, dan kan het maar zo zijn dat je binnen korte tijd meerdere aanbeten krijgt! Holdingarea’s zijn vaak plekken bij bruggen, bij duikers of juist op diepe delen van het water. Probeer ze te vinden en pak die najaarsbak!

Obstakels in het water, zoals peilers, bruggen of steigers bij een haven, behoren tot potentiële holding area’s! Foto: Jean-Paul Wix.

Topvangsten van afgelopen week

Ondanks dat we afgelopen week bij vlagen haast winterse omstandigheden voorbij zagen komen, werd er door sommige karpervissers toch nog gevist. Benieuwd welke fanatieke vissers afgelopen week enkele vangsten deelden? Scroll dan snel verder!

Stef Verberckmoes wist deze brute najaarskarper te vangen!
Op een dunbezet water wisten twee vissen steeds de dans te ontspringen…
…maar na wat aanpassingen aan zijn aas wist Nico Sterkmans ze toch te vangen!
Danny Lemmen wist voor de tweede keer dit jaar zijn PB aan te scherpen!
Deze ‘November Common’ was voor even voor Leroy van Dam.
Lange tijd stond het vissen bij Mark Hoedemakers op een laag pitje…
…maar in november wakkerde de vlam weer aan!
In de winter lang wachten op een aanbeet? Daar heeft Marco van Bezooijen geen last van. Binnen een paar uurtjes lag deze schub op de mat!
Het is dan wel geen gewone karper, maar deze ‘Black Carp’ van Prologic teammember Rik is toch op z’n minst behoorlijk imposant!

Italiaanse monsters met Steve Briggs

Steve Briggs en zijn vrouw Joan reizen af naar het Italiaanse Parco Del Brenta, waar ze enkele gigantische vissen op de kant heisen!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

In zijn eerste blog vertelt Gareth Fareham over zijn nieuwe liefde voor Franse reservoirs!
In het tweede deel van zijn interview gaat Alijn Danau dieper in op sociale media, zijn favoriete vangsten en targetvisserij!

Topfoto: Robin Bulters

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een foto van Robin Bulters. Tijdens een bezoekje in België wist hij deze mega toffe plaat te schieten!

Damn, wat een brute foto!

Overigens ontbreekt het bij Bulters ook niet aan creativiteit: deze fraaie kabouter werd tijdens diezelfde sessie op de foto gezet!

Zou de kabouter geluk brengen tijdens het vissen..?

Bonus: kijk nu GRATIS ‘On The Move #1 – Mike Thille’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en On The Move #1 – Mike Thille is er daar eentje van. In deze video volgen we Mike Thille en zijn vismaat Rick van de Graaf tijdens hun avonturen in Frankrijk!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf ?4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl