ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Mega vette video’s en een vakantievis van bijna 30 kilo!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Mega vette video’s en een vakantievis van bijna 30 kilo!

Hoewel de strandgangers afgelopen week misschien minder blij waren met het weer, was het voor ons karpervissers goed te doen. Mede daardoor hebben we weer een gave reeks nieuwtjes voor je klaarstaan. Deze week check je o.a. een supervette video van Wilco Gerrits, een vakantievangst van bijna 30 kilo, een rijenkarper die voor 100% volmaakt is en nog (veel) meer!


Fotodump en video: Wilco Gerrits op Carpscape

Wilco vertelt: Op uitnodiging van Lee Fowler mochten we weekje vissen op het domein Carpscape. Een prachtig domein met een bestand dat voornamelijk bestaat uit dikke vissen. 

Op Carpscape zitten voornamelijk veel dikke vissen!

Onze aanpak was vrij simpel: actief blijven vissen en je ogen de kost geven. Door meerdere malen de drone de lucht in te sturen konden we de vissen gemakkelijk vinden. Onze tactiek bleek zeer goed te werken, want met zes dikke veertigers mogen we zeker terugkijken op een geslaagde sessie! Check hieronder de beelden en de bijbehorende foto’s:

Het zou een fantastische week worden op Carpscape!
Er kwamen flink wat…
…megadikke vissen op de mat!
Genieten 2.0!
Zo te zien heeft deze schub zich goed volgegeten!
De natuur op Carpscape is prachtig!
Wilco en zijn vismaten kunnen terugkijken…
…op een ZEER geslaagde sessie!
Op naar de volgende sessie!

Check de video die Wilco maakte hieronder:


Big Pit Treasures – Wofte

Bootvissen: het is en blijf bijzonder gaaf! In de onderstaande video van Wofte Clothing volgen we Mike van der Spek en Patrick Krekt tijdens hun visserij op een 400+ hectare groot water in Nederland. De sessie draaide uit op een ‘session of a lifetime’!


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een Pilaar & Hofman film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de nieuwe KWO Stories met Sjors van Gorp. Sjors vertelt in deze video over zijn vangst van de állergrootste vis van de Vinkeveense plassen!

Klik op de afbeelding om de video te bekijken!

Bak van de week

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Peter de Bruin. Peter vertelt over zijn vangst: Tijdens de gezinsvakantie in België kon ik het niet laten om mijn hengels mee te nemen. Het water dat ik beviste was lastig en de temperatuur van 40 graden hielp ook niet mee.

Peter had nog geen idee wat hem stond te wachten op vakantie…

De eerste vijf dagen heb ik geblankt, maar toen kwam eindelijk die verlossende run. Ik zei nog tegen mijn zoontje dat ik dacht dat het een kleintje was, tot de vis kort voor de kant kwam en hevig begon te bonken onder de top.

Eén ding is zeker: dit is geen kleine vis!

Toen de vis boven kwam werd al snel duidelijk dat het niet om een kleintje ging. De vis woog 28 kilo, waardoor ik mijn PB kan aanscherpen van 22 naar 28 kilo! De vis werd gevangen op de bollen van Rotterdam Visaas!

Gefeliciteerd met de vangst Peter. Een hele brute vis!

Held van de week: Paul Philips bouwt huis bovenop visvijver

Afgelopen week kwamen we een opmerkelijk nieuwsbericht tegen van de Amerikaan Paul Philips. Paul is dol op vissen, maar op de plaatsen waar hij graag komt om te vissen werd hij regelmatig weggestuurd. Wat doe je dan? Dan bouw je je eigen huis, bovenop je zelfgebouwde visvijver natuurlijk!

Een droom die werkelijkheid wordt, of toch een tikkeltje gestoord? Jij mag het zeggen! Overigens staat het water op deze foto nog erg laag, dat staat inmiddels tot net onder de veranda!

Het stappenplan is vrij eenvoudig: Paul kocht een stuk grond, groef een gat met een graafmachine, vulde het gat met water en huurde een aannemer in om zijn droomhuis bovenop de vijver te laten bouwen. Het huis heeft zelfs een visgat in de woonkamer! Check het verhaal van Paul’s huis hieronder:


Epische roadtrip – Samir en Claire

In de onderstaande video, afkomstig van het YouTube-kanaal van Nash, volgen we Samir en Claire op hun meest uitdagende roadtrip OOIT! Wederom wordt het Franse land bezocht en reist het stel van de ene prachtlocatie naar de andere. Deze video mag je niet missen!


De vernieuwde KWO Community

Afgelopen week kwam na maanden zwoegen eindelijk ‘het nieuwe KWO’ online. Het was je misschien al opgevallen, maar de Community heeft een complete make-over gehad! We hebben een artikel geschreven waarin we duidelijk uitleggen wat er allemaal vernieuwd is, inclusief antwoorden op de meest gestelde vragen en een vooruitzicht met wat je nog meer van ons kunt verwachten de komende tijd. Je leest het artikel HIER!

De Community heeft een volledige make-over gehad!

Winnaars van de Carpfarm Lake trip

Erik van der Velden vertelt: Eindelijk was het zover: samen met mijn vriendin Mariëtte mochten we een week vissen op Carpfarm Lake. Het prachtige water van Bert en Gea Teuben. We hadden er superveel zin in!

Erik en Mariëtte konden niet wachten om aan de slag te gaan op dit water!

We hebben een super week gehad met veel zon en van de eigenaren mochten we zelfs zwemmen om wat af te koelen: super! Ik wist twee mooie spiegels te vangen, ondanks dat het vreselijk warm was.

Ondanks de hitte kon Erik twee fraaie spiegels landen!

Mariëtte ving een Striper Bass. Daar hadden we nog nooit van gehoord, maar wat een mooie vis! Wat extra bijzonder is aan de vangst: er zwemmen er slechts acht rond op het water.

Wauw, dat is nog eens een bijzondere vis!

De stekken zijn super, de douche is fijn en Bert en Gea zijn toppers. Nogmaals bedankt voor de super prijs, we gaan zeker terug om nogmaals een sessie te doen!

Er zwemmen prachtige vissen rond op Carpfarm Lake.

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In dit artikel vertelt Harry Wayne Barker over zijn aanpak op een zwaarbegroeid wierwater in Engeland.
Vissen in de zomer valt niet altijd mee, maar om je goed op weg te helpen delen Martin Post en Mike Thille in dit artikel vijf handige zomertips!
Langdurig voorvoeren zonder te vissen. Is dat effectief? En hoe pak je zoiets aan? Maarten van der Spoel legt het je uit in dit artikel!

Zomerse vangsten met de mannen van het Pro Line team

Afgelopen week kregen we weer een vijftal gave vangsten binnen van het Pro Line team. Opvallend is dat alle teammembers enorm goed vangen op dezelfde boilie: de V-Activator!

Bjorn Vandewesterlo wist deze dikke dertiger van Kempische bodem te vangen!
Roy Driesen wist een gave reeks vissen te vangen…
…met onder andere deze twee parels!
Niels van der Lee is helemaal lekker bezig! Niet alleen wist hij deze veertiger te vangen op de V-Activator…
…Niels pakte ook nog een veertiger spiegel. Over een geslaagde zomer gesproken!

Scoor de ALLERLAATSTE KWO Voorjaarsbox!

We zijn aangekomen bij de laatste 15 KWO Voorjaarsboxen! Maar liefst acht vette merken zorgen ervoor dat jij dit voorjaar (en de zomer 😉 ) met de juiste producten aan de waterkant zit! De winkelwaarde is €75,69, maar de box kost je slechts € 29,95 (en KWO Members krijgen hier weer 20% korting op)! Uiteraard kun je de box ook scoren in combinatie met vette KWO Merch. Klik op de button hieronder om de Voorjaarsbox én alle bijbehorende deals te bekijken, en check ook de video van Timo Mud, waarin hij gaat vissen met de artikelen uit de box!


Tip van de week: bescherm je haakaas!

Gaan jullie komende week nog richting de waterkant? Lees dan snel verder, want we hebben weer een hele nuttige tip voor je klaarstaan! De tip van de week luidt dit keer als volgt: bescherm je aas! In de zomerperiode ligt de watertemperatuur hoog, waardoor niet alleen de karpers, maar ook witvis en kreeftjes flink actief zijn. Bezoek je het Franse land, dan is de kans vrij groot dat je nog een andere ellendeling tegenkomt: de poisson chat (dwergmeerval). Al deze niet-karpers kunnen behoorlijk wat ellende opleveren!

Deze vissen zijn wel de állerlaatste wezentjes die je op je voerstel wil hebben!

Het laatste wat je wil is ’s ochtends een lege hair binnenhalen, omdat witvis, kreeft of zelfs dwergmeerval van je aas heeft zitten snoepen. Om deze ellende te besparen kunnen we je het volgende adviseren: maak gebruik van tijgernoten (die krijg je een stuk minder snel kapot), extra hard haakaas óf stoom een wrap om je boilie heen om het aas te beschermen. Alledrie eenvoudige, maar zeer effectieve methodes om je aas te beschermen!

Martin Post gaat nooit naar het Franse land zonder wrap om zijn haakaas te beschermen!

Topvangsten van afgelopen week

Het was de afgelopen week lekker wisselvallig qua weer, dus prima omstandigheden om te gaan vissen! Hieronder check je een lekkere verzameling platen die we voor jullie hebben klaarstaan:

Matthias Hauwers is ontspannen op vakantie, en wist daar deze 17 kilo zware schub te landen!
Quint en zijn vismaat wonnen de SKP wedstrijd in Nijmegen, mede dankzij deze vangsten!
Kelly Leten heeft een succesvolle sessie op het Albertkanaal gevist.
De Eddy Sterckx boilies…
…deden hun werk!
Geen vangstfoto, maar wél een opvallende verschijning! Zien jullie jezelf zitten in dit gave tentje?
Dit was de grootste vis van de road trip van Samir en Claire. Kogelrond en enorm sterk!
Rutger van der Hoeven wist in Frankrijk een vis van 21 kilo te vangen en daarmee zijn PB te verbreken!
Maurice Merx deelde deze gave foto van Sidd’s eerste spiegel van de Lot! #visbaas
In de eerste nacht op een nieuw water meteen je target vangen: het overkwam Rico van Asten!
Mark Lambregts staat veelvuldig in het vangstenrijtje en wist ook afgelopen week succes te boeken!
Kevin de Bijl viste afgelopen week twee nachten…
…en wist een aantal puntgave visjes te landen!
Jacko kreeg deze gave spiegel op de mat!
Danny Manuele wist nét voordat hij vertrok uit Portugal deze 20.2 kilo zware spiegel te vangen #missiegeslaagd
Daan de Zeeuw schoot deze fraaie familiefoto. Puur genieten!
Brian Klein wist deze brute spiegel met volop gave details zijn net in te sturen!
Aart-Jan de Wit pakte een gave schub afgelopen week.
We sluiten de reeks af met deze gave vis van Gerco Lammersen. Wat een parel!

WIN vijf dagen vissen in Spanje!

De mannen van Forge Tackle hebben weer een bijzonder gave prijs beschikbaar gesteld. Nadat ze eerder al twee vissers blij maakte met een trip op het magische Bled, kun je nu een vijfdaagse vistrip naar Orellana winnen, ter waarde van maar liefst €750! Orellana is één van de bruutste plekken in Spanje en het visbestand is indrukwekkend te noemen.

Op Orellana zwemmen genoeg prachtige vissen rond!

Meedoen is eenvoudig: plaats tussen 1 en 31 augustus een order in de webshop en je doet automatisch mee. In de eerste week van september hoor je of jij de gelukkige bent voor deze supervette vistrip!


Big Lake Carpfishing – Wouter en Kiek in Frankrijk

Volg Wouter Koziolek, zijn vriendin Kiek, de baby én de hond Kees tijdens hun bootavontuur op een groot Frans water. Dit is karpervissen op z’n best! Wil je meer zien van Wouter en Kiek? Check dan de blogs op KWO, en check ook zeker de website van Lot Experience voor meer informatie over Wouter’s bootverhuur!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Wat werkt beter: grote haken, of kleine haken? Lees in dit artikel de visie van vijf verschillende karpervissers!
In een hectisch voorjaar moest Mandy Zupansic de ene na de andere rivierblank noteren. Zou ze de negatieve spiraal kunnen doorbreken?

Topfoto: fish of a lifetime

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een plaat van Justin Alkemade. Justin wist kort geleden een behoorlijk gewichtige rijenkarper te vangen, die ongetwijfeld de boeken in gaat als een ‘fish of a lifetime’. Deze vis is echt in alle opzichten perfect, en verdient dus een plekje als foto van de week!

Holy moly, wat een fantastische vis!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Belgische Monsterkarpers – Ian Thiels en Michiel Pilaar’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Belgische Monsterkarpers – Ian Thiels en Michiel Pilaar is er daar eentje van. Pilaar brengt een bezoekje aan deze Belgische legende die een flinke reputatie heeft opgebouwd!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

Hoewel de strandgangers afgelopen week misschien minder blij waren met het weer, was het voor ons karpervissers goed te doen. Mede daardoor hebben we weer een gave reeks nieuwtjes voor je klaarstaan. Deze week check je o.a. een supervette video van Wilco Gerrits, een vakantievangst van bijna 30 kilo, een rijenkarper die voor 100% volmaakt is en nog (veel) meer!


Fotodump en video: Wilco Gerrits op Carpscape

Wilco vertelt: Op uitnodiging van Lee Fowler mochten we weekje vissen op het domein Carpscape. Een prachtig domein met een bestand dat voornamelijk bestaat uit dikke vissen. 

Op Carpscape zitten voornamelijk veel dikke vissen!

Onze aanpak was vrij simpel: actief blijven vissen en je ogen de kost geven. Door meerdere malen de drone de lucht in te sturen konden we de vissen gemakkelijk vinden. Onze tactiek bleek zeer goed te werken, want met zes dikke veertigers mogen we zeker terugkijken op een geslaagde sessie! Check hieronder de beelden en de bijbehorende foto’s:

Het zou een fantastische week worden op Carpscape!
Er kwamen flink wat…
…megadikke vissen op de mat!
Genieten 2.0!
Zo te zien heeft deze schub zich goed volgegeten!
De natuur op Carpscape is prachtig!
Wilco en zijn vismaten kunnen terugkijken…
…op een ZEER geslaagde sessie!
Op naar de volgende sessie!

Check de video die Wilco maakte hieronder:


Big Pit Treasures – Wofte

Bootvissen: het is en blijf bijzonder gaaf! In de onderstaande video van Wofte Clothing volgen we Mike van der Spek en Patrick Krekt tijdens hun visserij op een 400+ hectare groot water in Nederland. De sessie draaide uit op een ‘session of a lifetime’!


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een Pilaar & Hofman film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de nieuwe KWO Stories met Sjors van Gorp. Sjors vertelt in deze video over zijn vangst van de állergrootste vis van de Vinkeveense plassen!

Klik op de afbeelding om de video te bekijken!

Bak van de week

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Peter de Bruin. Peter vertelt over zijn vangst: Tijdens de gezinsvakantie in België kon ik het niet laten om mijn hengels mee te nemen. Het water dat ik beviste was lastig en de temperatuur van 40 graden hielp ook niet mee.

Peter had nog geen idee wat hem stond te wachten op vakantie…

De eerste vijf dagen heb ik geblankt, maar toen kwam eindelijk die verlossende run. Ik zei nog tegen mijn zoontje dat ik dacht dat het een kleintje was, tot de vis kort voor de kant kwam en hevig begon te bonken onder de top.

Eén ding is zeker: dit is geen kleine vis!

Toen de vis boven kwam werd al snel duidelijk dat het niet om een kleintje ging. De vis woog 28 kilo, waardoor ik mijn PB kan aanscherpen van 22 naar 28 kilo! De vis werd gevangen op de bollen van Rotterdam Visaas!

Gefeliciteerd met de vangst Peter. Een hele brute vis!

Held van de week: Paul Philips bouwt huis bovenop visvijver

Afgelopen week kwamen we een opmerkelijk nieuwsbericht tegen van de Amerikaan Paul Philips. Paul is dol op vissen, maar op de plaatsen waar hij graag komt om te vissen werd hij regelmatig weggestuurd. Wat doe je dan? Dan bouw je je eigen huis, bovenop je zelfgebouwde visvijver natuurlijk!

Een droom die werkelijkheid wordt, of toch een tikkeltje gestoord? Jij mag het zeggen! Overigens staat het water op deze foto nog erg laag, dat staat inmiddels tot net onder de veranda!

Het stappenplan is vrij eenvoudig: Paul kocht een stuk grond, groef een gat met een graafmachine, vulde het gat met water en huurde een aannemer in om zijn droomhuis bovenop de vijver te laten bouwen. Het huis heeft zelfs een visgat in de woonkamer! Check het verhaal van Paul’s huis hieronder:


Epische roadtrip – Samir en Claire

In de onderstaande video, afkomstig van het YouTube-kanaal van Nash, volgen we Samir en Claire op hun meest uitdagende roadtrip OOIT! Wederom wordt het Franse land bezocht en reist het stel van de ene prachtlocatie naar de andere. Deze video mag je niet missen!


De vernieuwde KWO Community

Afgelopen week kwam na maanden zwoegen eindelijk ‘het nieuwe KWO’ online. Het was je misschien al opgevallen, maar de Community heeft een complete make-over gehad! We hebben een artikel geschreven waarin we duidelijk uitleggen wat er allemaal vernieuwd is, inclusief antwoorden op de meest gestelde vragen en een vooruitzicht met wat je nog meer van ons kunt verwachten de komende tijd. Je leest het artikel HIER!

De Community heeft een volledige make-over gehad!

Winnaars van de Carpfarm Lake trip

Erik van der Velden vertelt: Eindelijk was het zover: samen met mijn vriendin Mariëtte mochten we een week vissen op Carpfarm Lake. Het prachtige water van Bert en Gea Teuben. We hadden er superveel zin in!

Erik en Mariëtte konden niet wachten om aan de slag te gaan op dit water!

We hebben een super week gehad met veel zon en van de eigenaren mochten we zelfs zwemmen om wat af te koelen: super! Ik wist twee mooie spiegels te vangen, ondanks dat het vreselijk warm was.

Ondanks de hitte kon Erik twee fraaie spiegels landen!

Mariëtte ving een Striper Bass. Daar hadden we nog nooit van gehoord, maar wat een mooie vis! Wat extra bijzonder is aan de vangst: er zwemmen er slechts acht rond op het water.

Wauw, dat is nog eens een bijzondere vis!

De stekken zijn super, de douche is fijn en Bert en Gea zijn toppers. Nogmaals bedankt voor de super prijs, we gaan zeker terug om nogmaals een sessie te doen!

Er zwemmen prachtige vissen rond op Carpfarm Lake.

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In dit artikel vertelt Harry Wayne Barker over zijn aanpak op een zwaarbegroeid wierwater in Engeland.
Vissen in de zomer valt niet altijd mee, maar om je goed op weg te helpen delen Martin Post en Mike Thille in dit artikel vijf handige zomertips!
Langdurig voorvoeren zonder te vissen. Is dat effectief? En hoe pak je zoiets aan? Maarten van der Spoel legt het je uit in dit artikel!

Zomerse vangsten met de mannen van het Pro Line team

Afgelopen week kregen we weer een vijftal gave vangsten binnen van het Pro Line team. Opvallend is dat alle teammembers enorm goed vangen op dezelfde boilie: de V-Activator!

Bjorn Vandewesterlo wist deze dikke dertiger van Kempische bodem te vangen!
Roy Driesen wist een gave reeks vissen te vangen…
…met onder andere deze twee parels!
Niels van der Lee is helemaal lekker bezig! Niet alleen wist hij deze veertiger te vangen op de V-Activator…
…Niels pakte ook nog een veertiger spiegel. Over een geslaagde zomer gesproken!

Scoor de ALLERLAATSTE KWO Voorjaarsbox!

We zijn aangekomen bij de laatste 15 KWO Voorjaarsboxen! Maar liefst acht vette merken zorgen ervoor dat jij dit voorjaar (en de zomer 😉 ) met de juiste producten aan de waterkant zit! De winkelwaarde is €75,69, maar de box kost je slechts € 29,95 (en KWO Members krijgen hier weer 20% korting op)! Uiteraard kun je de box ook scoren in combinatie met vette KWO Merch. Klik op de button hieronder om de Voorjaarsbox én alle bijbehorende deals te bekijken, en check ook de video van Timo Mud, waarin hij gaat vissen met de artikelen uit de box!


Tip van de week: bescherm je haakaas!

Gaan jullie komende week nog richting de waterkant? Lees dan snel verder, want we hebben weer een hele nuttige tip voor je klaarstaan! De tip van de week luidt dit keer als volgt: bescherm je aas! In de zomerperiode ligt de watertemperatuur hoog, waardoor niet alleen de karpers, maar ook witvis en kreeftjes flink actief zijn. Bezoek je het Franse land, dan is de kans vrij groot dat je nog een andere ellendeling tegenkomt: de poisson chat (dwergmeerval). Al deze niet-karpers kunnen behoorlijk wat ellende opleveren!

Deze vissen zijn wel de állerlaatste wezentjes die je op je voerstel wil hebben!

Het laatste wat je wil is ’s ochtends een lege hair binnenhalen, omdat witvis, kreeft of zelfs dwergmeerval van je aas heeft zitten snoepen. Om deze ellende te besparen kunnen we je het volgende adviseren: maak gebruik van tijgernoten (die krijg je een stuk minder snel kapot), extra hard haakaas óf stoom een wrap om je boilie heen om het aas te beschermen. Alledrie eenvoudige, maar zeer effectieve methodes om je aas te beschermen!

Martin Post gaat nooit naar het Franse land zonder wrap om zijn haakaas te beschermen!

Topvangsten van afgelopen week

Het was de afgelopen week lekker wisselvallig qua weer, dus prima omstandigheden om te gaan vissen! Hieronder check je een lekkere verzameling platen die we voor jullie hebben klaarstaan:

Matthias Hauwers is ontspannen op vakantie, en wist daar deze 17 kilo zware schub te landen!
Quint en zijn vismaat wonnen de SKP wedstrijd in Nijmegen, mede dankzij deze vangsten!
Kelly Leten heeft een succesvolle sessie op het Albertkanaal gevist.
De Eddy Sterckx boilies…
…deden hun werk!
Geen vangstfoto, maar wél een opvallende verschijning! Zien jullie jezelf zitten in dit gave tentje?
Dit was de grootste vis van de road trip van Samir en Claire. Kogelrond en enorm sterk!
Rutger van der Hoeven wist in Frankrijk een vis van 21 kilo te vangen en daarmee zijn PB te verbreken!
Maurice Merx deelde deze gave foto van Sidd’s eerste spiegel van de Lot! #visbaas
In de eerste nacht op een nieuw water meteen je target vangen: het overkwam Rico van Asten!
Mark Lambregts staat veelvuldig in het vangstenrijtje en wist ook afgelopen week succes te boeken!
Kevin de Bijl viste afgelopen week twee nachten…
…en wist een aantal puntgave visjes te landen!
Jacko kreeg deze gave spiegel op de mat!
Danny Manuele wist nét voordat hij vertrok uit Portugal deze 20.2 kilo zware spiegel te vangen #missiegeslaagd
Daan de Zeeuw schoot deze fraaie familiefoto. Puur genieten!
Brian Klein wist deze brute spiegel met volop gave details zijn net in te sturen!
Aart-Jan de Wit pakte een gave schub afgelopen week.
We sluiten de reeks af met deze gave vis van Gerco Lammersen. Wat een parel!

WIN vijf dagen vissen in Spanje!

De mannen van Forge Tackle hebben weer een bijzonder gave prijs beschikbaar gesteld. Nadat ze eerder al twee vissers blij maakte met een trip op het magische Bled, kun je nu een vijfdaagse vistrip naar Orellana winnen, ter waarde van maar liefst €750! Orellana is één van de bruutste plekken in Spanje en het visbestand is indrukwekkend te noemen.

Op Orellana zwemmen genoeg prachtige vissen rond!

Meedoen is eenvoudig: plaats tussen 1 en 31 augustus een order in de webshop en je doet automatisch mee. In de eerste week van september hoor je of jij de gelukkige bent voor deze supervette vistrip!


Big Lake Carpfishing – Wouter en Kiek in Frankrijk

Volg Wouter Koziolek, zijn vriendin Kiek, de baby én de hond Kees tijdens hun bootavontuur op een groot Frans water. Dit is karpervissen op z’n best! Wil je meer zien van Wouter en Kiek? Check dan de blogs op KWO, en check ook zeker de website van Lot Experience voor meer informatie over Wouter’s bootverhuur!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Wat werkt beter: grote haken, of kleine haken? Lees in dit artikel de visie van vijf verschillende karpervissers!
In een hectisch voorjaar moest Mandy Zupansic de ene na de andere rivierblank noteren. Zou ze de negatieve spiraal kunnen doorbreken?

Topfoto: fish of a lifetime

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een plaat van Justin Alkemade. Justin wist kort geleden een behoorlijk gewichtige rijenkarper te vangen, die ongetwijfeld de boeken in gaat als een ‘fish of a lifetime’. Deze vis is echt in alle opzichten perfect, en verdient dus een plekje als foto van de week!

Holy moly, wat een fantastische vis!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Belgische Monsterkarpers – Ian Thiels en Michiel Pilaar’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Belgische Monsterkarpers – Ian Thiels en Michiel Pilaar is er daar eentje van. Pilaar brengt een bezoekje aan deze Belgische legende die een flinke reputatie heeft opgebouwd!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl