ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard XXL – Persoonlijke records aan flarden en een serie aan MEGA mooie én dikke vissen!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard XXL – Persoonlijke records aan flarden en een serie aan MEGA mooie én dikke vissen!

Zitten jullie klaar voor misschien wel de meest gevulde editie van de KWO Boulevard OOIT? In deze XXL editie zijn maar liefst tien (!) fantastische video’s te bekijken en lees je ook nog eens over MEGA mooie én dikke vissen. Daarnaast gingen afgelopen week records aan flarden, hebben we weer vette vangstverslagen en nog (heel) veel meer!


Final Destination Carp – Leroy Gonlag

In vorige Boulevards hebben we al kunnen genieten van de avonturen van Leroy Gonlag. Ook deze week verscheen er weer een mega vette video op zijn YouTube kanaal. Deze keer gaat hij op pad met Mike van der Heijden. Benieuwd of er weer prachtige vissen op de kant komen? Je checkt het in deze video!


[Fotodump] MEGA sessie voor Jesse Elligens

Vorig weekend beleefde Jesse Elligens echt een mega sessie op Nederlands openbaar water. In drie nachten kwamen er vier monsters van karpers op de kant. Met gewichten van 16,5 kilo tot aan 23,5 kilo waren ze stuk voor stuk op gewicht!

Pfff, hier zijn bijna geen woorden voor!
Wat een UNIT van een vis zeg!
Heerlijk, ook in de nacht werd er gevangen!
Wederom een lekkere plaat!

KWO Community video – Insta Challenge!

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de eerste KWO Insta Challenge!

Bas gaat tot het uiterste om de knotsgekke opdrachten te behalen!

Het concept is simpel: onze cameraman Robin Bulters gaat in deze serie challenges op pad met een bekende of juist onbekende karpervissers. Van tevoren worden er op het KWO Community Instagram account stellingen aan de volgers voorgesteld, waar opdrachten uitvloeien. Het is aan niemand minder dan Bas Baks om deze challenges te voltooien! Check hieronder de trailer of klik HIER voor de hele video.


Mega bak op Carptwenty!

Jens Tuitel vertelt: Vorige week woensdag kon ik op Carptwenty het net schuiven onder deze MEGA bak! Na vier moeizame nachten waarin wij twee vissen wisten te strikken kregen we de mogelijkheid om te verkassen naar de andere kant van het water. Na wederom een stille nacht ging het op die stek overdag compleet los! In twee uur tijd kwamen er maar liefst vijf vissen op de kant en eindigde we de week met tien vissen. Deze bak wist ik te vangen op een snowman presentatie en is toch wel het hoogtepunt van de trip!

Wat een #HEERLIJKE bak Jens!

Wist je dat Michiel Pilaar en Timo Mud ook een mega sessie hebben gemaakt op Carptwenty? In 48 uur tijd wisten zij meerdere vissen tot maar liefst 20 kilo binnen te harken! Deze video check je hierrrr:


Bak van de week: Oude kanaal strijder

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Glenn Sporck.

Van frustratie naar een big smile op je gezicht.

Glenn vertelt: Wekenlang zit je te hopen op die verlossende aanbeet van een goede vis! Net wanneer je het niet meer ziet zitten en de frustraties hoog oplopen komt deze oude kanaal strijder op de kant. Van frustratie naar een big smile op je gezicht, ook dat hoort bij onze hobby/passie!

Wat een plaat zeg, zo wil iedereen ze wel vangen!

Instagram tip: @totalfishinguk

In deze tijden scrollen we meer dan ooit op onze telefoon, dus er is volop behoefte aan vette karper content! Een Instagram account dat ons deze week opviel is @totalfishinguk. Op dit kanaal worden iedere dag weer bijzondere en vooral VETTE platen gedeeld. Dit kanaal is dus zeker het volgen waard om jouw Insta feed een enorme boost te geven!


Twintig kilo spiegel van Forest Valley

Onze redactie eindbaas Pim Grootnibbelink wist een tijdje geleden een #UNIT van een spiegel te vangen op Forest Valley! Robin Bulters was erbij en schoot er een vette video van die deze week op zijn YouTube kanaal verscheen. Je checkt het hierr:


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er twee voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Toen het vissen in België weer mocht wist Ronny Conings gelijk zijn slag te slaan op het betaalwater Kanaalke 2!
In dit artikel vind je tips voor jouw (late) voorjaarsvisserij van Bas Baks, Joachim Stelma en Mark Hofman!

Getekend voor het leven

Sommige vissen maken heel wat mee in het leven. Zo ook deze stok en stokoude vis die Marco van der Plas wist te vangen. Het is er eentje van het oude heidemij ras en is getekend voor het leven, maar vocht als een leeuw! Dat zijn toch wel de unieke beloningen na alle tijd en moeite.

Wat een bijzondere vangst Marco!

Carl & Alex op Estate Lake

Carl & Alex hebben eigenlijk geen introductie meer nodig voor jullie. Met hun YouTube kanaal nemen zij inmiddels meer dan 170.000 abonnees vrijwel wekelijks mee in hun visavonturen. Deze keer gaan ze op jacht naar grote karpers op Estate Lake waar ze al eens vaker gevist hebben. Er komen twee mooie verassingen op de kant, waaronder een vis die ze zes jaar geleden ook al vingen. Veel kijkplezier!


Het beste van de KWO Community

Benieuwd wat je allemaal kunt ontdekken en zien met een KWO Community Membership? Bekijk dan eens de onderstaande video met daarin ALLES wat de Community je te bieden heeft! Meer weten over het membership? Klik dan HIER.


[Fotodump] Pro Line teammembers

Afgelopen week kregen we weer een aantal prachtige vangsten opgestuurd vanuit het team van Pro Line. Hieronder een aantal van deze platen waar jullie weer heerlijk van kunnen genieten!

James de Koker aka Messi scoort op het kanaal met de Bonbon Rouge van Eddy Sterckx, binnenkort meer te zien op KWO!
Tussen het werken door mocht Dimitri Fannes deze unit van een grasmaaier vangen op de RobinRed Monstercrab boilies uit de Pro Line Oldies Range!
Vissen en vangen zijn twee, maar vooral genieten aan het water staat voorop bij Andy Caekert!
Twan van den Bosch is nieuwe in het team van Pro Line en heeft zijn start zeker niet gemist. Check deze 19,2 kilo zware hybride schubkarper!

Brabo’s op pad in het zuiden!

Brabantse maten Kevin en Ramon viste in 2018 een mega BRUTE sessie in het zonnige zuiden. Maar liefst twee weken gingen ze samen op pad om op jacht te gaan naar dikke karpers. Ze maakten er een video van, waarvan het eerste deel nu eindelijk klaar is. Wat je kunt verwachten in de video? Echt van alles! Van spullen die kapot gaan en lossers van vissen tot aan mega dikke vangsten!

Dat er dikke vissen gevangen werden is in ieder geval zeker!

Geniet alvast van het eerste deel hieronder, want het tweede deel zal snel volgen!


Topvangsten van afgelopen week

Bij een XXL Boulevard hoort uiteraard ook een XXL verslag met topvangsten! We zagen wederom weer mega veel foto’s voorbij komen en hebben de beste geselecteerd voor de Boulevard! Benieuwd welke vissers hun vangsten met ons deelde? Scroll dan snel verder!

Forge Tackle eindbaas Enrico Parmeggiani met een #MONSTERSPIEGEL van het magische Meer van Bled!
Thimon Dokter met een prachtige schubkarper van de IJssel op een gewicht van 15,6 kilo!
Het regent spiegels voor Nick Reijkers. Groot hoeven ze niet te zijn,…
…want tenslotte draait alles om plezier tijdens het karpervissen!
Huig Vanduijn met een pracht van een schub!
Een hele vette plaat van Mayno van Hecke!
Claire ‘Carplifer‘ Arebi wist deze Franse fifty afgelopen week te vangen tijdens een ware #slachtsessie!
Tijdens een avondje vissen wist Justin Du Chatinier zijn persoonlijke record aan te scherpen, gefeliciteerd Justin!
Nikki de Jong wist afgelopen week een puntgave schub te vangen!
Tijdens een instant sessie wist Glenn van der Auwera verschillende mooie vissen…
…te vangen op de Sweet Dream boilie’s van Eddy Sterckx!
Een prachtige spiegel voor Joran Billy Wildemauwe!
Martijn Reitsema met een hele brute spiegel van de Friese kanalen!
Tijdens een korte avondsessie wist Lorenza haar PR aan te scherpen naar maar liefst 15 kilo, gevangen op een project pop-up van Hollandbaits!
Rick Oomen vangt alweer een paar heerlijke vissen,…
…deze keer gaat hij zelfs voor #GOUD!
Even snel een avondje bracht dit als resultaat voor Pieter-Jan Leeuwen!
Joshua Hadders verbrak afgelopen week zijn PR met deze mega vette spiegel, gefeliciteerd Joshua!
Tijdens een kort nachtje op de rivier wist Sooi Seldeslachts deze beauty van een spiegel te landen!
Een big old warrior voor Matthew v. Sinttruijen!

Gezinsvakantie op het Erkemederstrand – Peter Vlasveld

Peter Vlasveld zal voor jullie geen onbekende meer zijn. Tijdens een gezinsvakantie in het pinksterweekend ging Peter op pad op de randmeren. Benieuwd of het hem gelukt is om een grote karper te vangen op dit openbaar water? Je checkt het in deze video:

Meer van dit? Check dan eens het YouTube kanaal van Peter!

KWO Fotochallenge – Maak nog één keer kans op een KWO Specials Voorjaarspakket t.w.v. ruim €70!

We gaan nog één laatste keer een KWO Specials Voorjaarspakket weggeven! Drop je mooiste vangst op de KWO Squid Specials op je eigen Facebook of Instagram met #kwospecials en maak kans op een Voorjaarspakket t.w.v. ruim €70. Op 19 juni maken we de winnaar bekend. Meer weten? Check dan dit artikel.

Heb jij een vette vangst geboekt op de KWO Specials? Drop ‘m dan hier!

TBT van de week: Mooiste vis van 2019!

Regelmatig droppen karpervissers een #TBT op Facebook of Instagram. Voor degene die deze afkorting niet kennen, het staat voor ‘Throwback Thursday’: een terugblik op een mooi moment in het verleden welke op donderdag gedeeld wordt. Deze week hebben wij gekozen voor een #TBT van onze eigen Joost Derix. Joost kijkt hierin terug naar zijn mooiste vangst van 2019, of beter gezegd zijn mooiste vangst ooit!


Times Up – Forbidden Routes

Op het YouTube kanaal van Forbidden Routes verschenen de afgelopen weken twee #LEIPE video’s! In deze video’s, genaamd ‘Times Up’, heeft Jack Thomson maar beperkte tijd om de twee dikste en mooiste vissen van het kleine syndicaat te vangen. Benieuwd of hij deze wist te vangen? Je checkt het hierrr:


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

In een nieuw ‘Pecky’s blog’ grijpt Darrel Peck terug op enkele succesvolle sessies van afgelopen jaar!
Na jarenlange ervaring wist Dick van Middelaar eindelijk de dikkere vissen te strikken op groot Nederlands water. Hij vertelt erover en deze nieuwe Topsessie Ontrafeld!

Vaderdag Deal – KWO Voorjaarsbox

Ben jij nog op zoek naar een vaderdag cadeau voor jouw karpervissende vader? Sla dan je slag met deze mega scherpe deal. Speciaal voor vaderdag hebben wij aan de KWO voorjaarsbox drie paar KWO sokken toegevoegd. De hele vaderdag deal check je hierrr!

Deze mega deal is toch wel het ideale varderdag cadeautje voor je karpervissende vader!

Spontane sessies met PB Products

Bij het team van PB Products wordt er regelmatig een spontane social gevist. Deze sessies pakken vaak zeer gezellig, maar ook goed uit. Zo ook deze keer! Afgelopen week verscheen er namelijk weer een mega vette video op het YouTube kanaal van PB Products. In deze video zien jullie teamleden Marcel Ulje, Wouter van Asch, Joris van Ophuizen en John van der Valk een heerlijke spontane sessie beleven met mooie vangsten op het ruime sop. Veel kijkplezier!


Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scroll snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Metersnoek vanaf sup board

Vangsten vanaf visboten, bellyobaten, kayaks of zelfs jetski’s hebben we allemaal wel eens voorbij zien komen. Wat we afgelopen week op het kanaal van Roofmeister zagen verbaasde ons enigszins toch wel een beetje. Deze stoere (vis)chick vangt gewoon even een metersnoek vanaf een sup board!

Benieuwd naar de video? Klik dan snel op deze afbeelding!

DWFishingteam op pad met Felix van der Marel

Ook de heren van DWFishingteam hebben niet stilgezeten. Afgelopen week verscheen er weer een gave video op hun kanaal. In deze video van ‘karpervissen met…’ gaan zij op pad met Felix van der Marel. Benieuwd of Felix de heren eruit vist? Je ziet het in de video!


Topfoto: Samen genieten!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze gouden plaat van Sander van Duinen-Kaars! Sander wist deze prachtige vis te vangen op de nieuwe Strawberry special van Originals.

Samen genieten aan de waterkant, wat wil je nog meer!?

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Race door de Balkan Pilaar & Ossie on tour #1″

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Race door de Balkan van Pilaar & Ossie on Tour is een van de best bekeken video’s. Maar liefst 3000 kilometer asfalt, spannende momenten met de Transporter, knetterharde runs, onverwachte blanks, een schitterende omgeving en vooral veel humor. Check de movie hieronder:

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl