ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Zomervisserij: deze 5 artikelen zorgen ervoor dat je meer zomerse karpers gaat vangen!

Favoriet Favoriet
Zomervisserij: deze 5 artikelen zorgen ervoor dat je meer zomerse karpers gaat vangen!

Lekker weer, een goede watertemperatuur en actieve vissen: zo zou je de zomer kunnen omschrijven! Althans, dat lekkere weer weet je in Nederland natuurlijk nooit helemaal zeker 😉 In deze update hebben we vijf artikelen uit het archief verzameld die jou kunnen helpen om meer karpers te vangen deze zomer!


Tips om sneller beet te krijgen

Hoewel veel (jonge) karpervissers genieten van de zomervakantie, is de vistijd voor anderen ook in de zomer beperkt. Dit betekent dat je natuurlijk zo snel mogelijk beet wil krijgen! Dat lijkt soms lastig, maar in dit artikel geven de mannen van Originals een aantal handige tips om het tóch voor elkaar te krijgen.

1.-Openingsfoto-header
Weinig vistijd betekent dat je snel beet moet krijgen!

Tijgernoten zijn HOT!

Oeh la la, wat hebben we daar? Wat zijn dat voor aantrekkelijke gele snoepjes? Bijna iedereen kent ze tegenwoordig wel: tijgernoten. Ze zijn relatief goedkoop, eenvoudig zelf te bereiden en eventueel ook kant en klaar te koop. Waarom tijgernoten hét nummer 1 zomeraas zijn lees je in dit artikel!

Effectieve rigs voor in de zomer, voorzien van tijgernoten!

Locatie 2.0 – Meegaan of blijven zitten?

Het is en blijft één van de meest gehoorde uitspraken in de karperwereld: vissen waar de vis zit! Toch is het in de praktijk niet altijd even makkelijk. Om je kennis op te frissen kun je het onderstaande artikel lezen. Hierin wordt het belang van de juiste locatie uitgebreid omschreven!

Locatie Mathijs Lourens
Vissen waar de vis zit: het lijkt soms simpel, maar valt in de praktijk vaak tegen!

8 camping tips voor de zomervakantie

Het dilemma voor iedere vissende vakantieganger: je wil samen met je vriendin/vrouw (en misschien zelfs je kids) op vakantie, maar stiekem wil je ook een hengeltje uit kunnen werpen. Speciaal voor die vissende vakantieganger hebben we een aantal campings op een rijtje gezet die vlakbij gave openbare wateren liggen. Zo kun je volop genieten van je (vis)vakantie! 😉

Een camping aan het water boeken? Check dan dit artikel!

Succesvol penvissen met Nick Beuvink

De zomerperiode leent zich perfect voor een actieve aanpak, bijvoorbeeld door met de ‘pen’ op pad te gaan! Penvissen is een heerlijke manier van vissen, die enorm spannend kan zijn! Hoe je deze visserij precies aanpakt? Dat laat pen-expert Nick Beuvink je zien in het onderstaande artikel!

Penvisbaas Nick Beuvink deelt in een tof artikel enkele handige tips & tricks om meer succes te boeken tijdens het penvissen.

Wil je nóg meer tips vinden over het vissen in de zomer? Ga dan eens zelf op zoek naar toffe artikelen in het KWO archief! Zoek bijvoorbeeld op ‘tips‘ of ‘zomer‘ 😉

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl