ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Eén van de állergrootste spiegels van Nederland!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Eén van de állergrootste spiegels van Nederland!

Het is overduidelijk dat het karperwereldje de afgelopen week niet heeft stilgezeten! Deze nieuwe editie van de KWO Boulevard staat namelijk BOMVOL met toffe items. Je ziet o.a. een Fish of a Lifetime video van Cuyten Boilies, een indrukwekkend verhaal van Frans Bax, talloze vette vangstfoto’s en nog (veel) meer!

Er staan weer volop vette foto’s en video’s in de Boulevard. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze parel, die Edwin Martens wist te vangen!

Fish of a Lifetime – Cuyten boilies

Damn… Hier worden we even stil van. Wát een meesterwerk is dit! De mannen van Cuyten Boilies publiceerde kort geleden deze video waarin we zien hoe één van hun teamleden misschien wel de bruutste vis van zijn carrière vangt. Dit is ongetwijfeld één van de meest bizarre spiegels van Nederland, dus met recht een ‘Fish of a Lifetime’!


Quest for the Big Mirror – Carl & Alex

Riviervissen valt niet altijd mee, maar de beloningen kunnen groot zijn! In de onderstaande video zien we hoe Carl en Alex een grote spiegel spotten op de rivier en deze vervolgens proberen te vangen. Of het lukt, dat zie je in de onderstaande video!


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de How To video van Bart Haaring. In deze video laat Bart zien hoe je een eenvoudige loodclip of inline montage kunt omtoveren tot een super visveilig systeem. Probeer het maar eens uit!

Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

Volgende week komt er weer een toffe Keep Searching video aan, dus stay tuned op de Community!


Bak van de week: topafsluiter van de vakantie!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Harald van der Graaf. Harald wist zijn vakantie in stijl af te sluiten met deze brute veertiger!

Wat een brute bak! Een betere afsluiter van de vakantie kun je niet hebben 🙂

Ups en downs voor Frans Bax

Toen zijn derde dochter nog maar drie weken oud was belandde Baitworld consultant Frans Bax in het ziekenhuis, hersenvliesontsteking. Keihard viel zijn gezin van de roze wolk en werd hem de nodige medicijnen toegediend om de infectie onder controle te krijgen. Gelukkig met succes!

Van dit uitzicht word je natuurlijk niet gelukkig!

De weg naar volledig herstel is nog lang, waarbij rust het beste medicijn is. Genoeg reden dus om sinds lange tijd weer naar de waterkant te gaan! Er werd gekozen voor een klein en stevig bevist putje waar een aantal parels zwemmen.

Eén van die parels heeft al eens op de cover van één van de bekendere magazines gestaan!

Eén van die parels heeft eerder al eens de cover mogen sieren van één van de bekendere magazines en stond hoog op Frans zijn verlanglijstje. Door doordeweeks te vissen werd de weekend drukte omzeild. Dit putje staat werkelijk bomvol wier, wat de visserij er niet makkelijker op maakt.

In deze periode van je leven wil je natuurlijk niet ziek worden!

Gewapend met de nieuwe bol, welke momenteel nog in de testfase zit, weet hij instant meteen de topvis van het water te vangen. Hoppa, zijn Nederlands PB aan diggelen! Een speciaal moment na een klote periode, de topper in de eerste nacht. Je zou bijna denken dat er meer is tussen hemel en aarde… Mission accomplished!

Instant in de eerste nacht de topvis vangen… Veel bijzonderder wordt het niet!

Na de vangst van deze brute spiegelkarper was het doel bereikt, maar tegelijkertijd werden nog een aantal stekken aangevoerd om een paar dagen later terug te keren. Een prachtig beschubte spiegel was het resultaat!

Ook dit pareltje mocht bij Frans poseren!

Meest epische karpertattoo OOIT!

Afgelopen week zagen we op de Facebook pagina van Brothers in Arts Tattoo een hele bijzondere tatouage voorbij komen. Hier zitten ongetwijfeld flink wat uurtjes werk in! Wat vinden jullie? Super gaaf, of toch iets too much? 🙂


Vier nieuwe PR’s voor Allrad, Lucas, Justin en Frank!

Martin Post vertelt: Maar liefst alle vier een nieuw PR vangen tijdens je eerste keer in Frankrijk: het overkwam de jonge fanatieke karperbazen Allrad Bel, Lucas Bouwman, Justin Raatjes en Frank ’t Hart! De boys reisden vorige maand af naar het zuiden voor hun eerste Frankrijkavontuur ooit. Je kunt je voorstellen dat de mannen flink gespannen waren, maar achteraf bleek dat nergens voor nodig.

Achteraf bleek de spanning…
…voor niets te zijn geweest!
De eerste Frankrijktrip is 100% geslaagd!

Op een groot Frans stuwmeer vingen ze namelijk de sterren van de hemel, waarbij alle vier de mannen hun nieuwe Personal Best vingen! Een kroon op een fantastische week waarbij ze met louter dagvissen meer dan 60 karpers vingen. Alle vissen werden buitgemaakt op een combinatie van Originals Krill Caramel en Original-B1!

De combinatie van de Krill Caramel en de Original-B1 bleek zeer effectief.
De mannen kijken terug op een mega succesvolle trip!

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Wesley Zwaan en zijn vismaat wisten beiden hun PB te verbreken in Frankrijk, en daarnaast ving Wesley ook zijn ‘Fish of a Lifetime’!
Bianca Venema viste kort geleden op het Franse Iktus Carpe en wist daar onder andere een 25 kilo + te vangen!
Stairs To Hell 2019 staat op het punt om te beginnen! Lees in dit artikel ALLES over dit bijzondere evenement.

Karpervissen in Frankrijk met het DWFishingTeam

Een paar weken geleden vertrokken Wietse en Tjitte naar het Franse land voor een mega brute sessie. Geen enkele nacht viste de mannen op dezelfde stek, er werd geen tent gebruikt, geen koelkast gebruikt en tot slot hadden de mannen GEEN boilies mee! Dat moet wel weer een bijzondere video zijn geworden… Check ‘m hieronder!


Een Zuid-Frans avontuur voor Rob en Leon

Rob Baselier vertelt: Afgelopen week hebben we een korte sessie gevist op een openbaar water in Zuid-Frankrijk. Na enkele dagen de stekken stevig te hebben aangevoerd, zijn we er halverwege de derde dag op gaan vissen.

Het zou een hele bijzondere sessie worden!

Wat we toen wisten te vangen overtrof onze stoutste dromen: voor mijzelf een nieuw PB spiegel en een prachtige volschub voor mijn vismaat Leon Konings. Het Raptor Boats en RCG Carp Gear materiaal stelde wederom niet teleur!

Holy sh*t wat een brute Franse bak. Gefeliciteerd Rob!

Het Pro Line team is ‘on a roll’!

De afgelopen week stroomde er weer flink wat vangsten van het Pro Line team binnen in de mailbox. Hieronder check je een klein overzicht!

Jessy Bal wist twee fraaie Franse vissen…
…te strikken op de V-Activator!
Ook bij Teun Ponjee was het raak!
Rick Coppes wist deze indrukwekkende spiegel te vangen!
Jack Toutenberg stuurde een aantal hele brute platen op…
…van zijn laatste Franse avontuur. Wat een omgeving!
We sluiten de reeks af met een sfeerplaat van Jack. Genieten 2.0 op deze manier!

Heerlijke vangsten voor Melwin Roosje

De afgelopen tijd heeft Melwin een aantal gave vissen op de kant gekregen! Hieronder kunnen jullie er een aantal zien:

Foto’s schieten in het water is altijd +1!
De nodige vissen kwamen bij Melwin op de kant…
…mede dankzij de hulp van zijn trouwe vismaat 😉
Net als Melwin zelf kan ook zijn hond geen genoeg krijgen van de karpers!

Autowrak in het wier

Timo Verbeke kwam tijdens het zoeken naar vissen wel een HEEL zwaar exemplaar tegen in het wier! Iets als dit kom je toch niet iedere sessie tegen. Best bijzonder!

Best indrukwekkend om dit aan te treffen tijdens het vissen!

Tip van de week: Volhardendheid

Gaan jullie komende week nog richting de waterkant? Lees dan snel verder, want we hebben weer een hele nuttige tip voor je klaarstaan! De tip van deze week is afkomstig uit een tof najaarsartikel dat alweer twee jaar geleden werd gepubliceerd. De tip is afkomstig van Willem Kwinten en luidt als volgt: zorg voor een flinke dosis doorzettingsvermogen!

In het najaar valt er zeker wat te halen, dus geef niet zomaar op!

Het najaar is dé periode om veel en grote karpers te vangen, maar het kan ook grillig zijn. Willem’s advies: blank je de eerste sessie op je voerstek, geef dan niet zomaar op! Het kan zijn dat de stek later wel gaat lopen. Blijf dus consequent doorvoeren en doorvissen: je volhardendheid kan in deze periode van het jaar zeker worden beloond! Benieuwd naar het hele artikel? Je leest ‘m hier.

Willem heeft zelf al ervaren hoe volhardendheid uiteindelijk succes kan opleveren!

Ultieme boilienaaldentest van Remy Desplace

Je kent er vast zelf ook wel een paar: van die karpervissers die tot het uiterste gaan om hun materiaal te testen! Afgelopen week probeerde Remy Desplace er achter te komen of de boilienaalden die hij gebruikt scherp genoeg zijn om door een boilie of tijgernoot heen te prikken. Na het zien van de onderstaande foto’s hebben we zo’n idee dat het wel goed zit met die scherpte 😉

OEF… Dat ziet er niet best uit!
De test is geslaagd, maar of Remy daar nou zo blij mee is…

Topvangsten van afgelopen week

Door de wisselende weersomstandigheden van de afgelopen week werden de karpers op veel plekken flink getriggerd om te gaan azen. Hieronder hebben we dus weer een mooie verzameling platen voor jullie klaarstaan! Benieuwd welke fanatieke vissers afgelopen week enkele vangsten deelden? Scroll dan snel verder!

Roy Nijkamp heeft misschien wel zijn beste zomer ooit achter de rug…
…en de Going Nutz van Pioneer Baits had daar een groot aandeel in!
Dennis Scherjon met zijn Valkenswaard ‘troostprijs’ nadat hij een gigant van een spiegel voor zijn net verspeelde. Pijnlijk!
Ook bij Jesse Elligens is het najaar begonnen, met niet alleen deze 20 kilo spiegel…
…maar ook dit prachtige exemplaar van ruim 16 kilo. Op naar de volgende!
Bas Claus wist in de eerste najaarsnacht meteen deze prachtschub te landen!
Met 5 kids thuis heeft Henry Hummel niet altijd veel vistijd, maar momenten als dit zijn daardoor wel extra bijzonder!
Damn wat een vis! Marc Cavaciuti is de gelukkige vanger.
Maik Roeleveld kreeg bij zonsopkomst deze spiegel op bezoek en wist ‘m fraai vast te leggen!
Bas Riebeek had vorige week…
…een zeer succesvol weekend!
Mark Lambregts kreeg afgelopen week onder andere deze breedgeschouderde spiegel in zijn net!
Randy van Olmen heeft een topsessie achter de rug!
Ook Niels Kuipers kijkt terug op een geslaagde week!
Ook Ben Scholten…
…was afgelopen week succesvol!
We sluiten de reeks af met deze supervette schub die Jeffrey Huisman op een grote zandafgraving wist te vangen!

Banktime Stories #2

Afgelopen week publiceerde de mannen van STRATEGY, GRADE, POLE POSITION en SAGA het tweede deel van hun banktime stories. In dit tweede deel gaan Pieter van de Werfhorst, Koen Koops en Saron Debets aan de slag op verschillende wateren in en rondom onze hoofdstad. Hou je van spektakel, actie, humor, gillende beetmelders en kromme hengels? Dan is deze video het bekijken waard!

Binnenkort komt ook een tweede video van de sessie online. Hou het YouTube-kanaal dus goed in de gaten!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Danny de Kruyff gaat met zijn dochter op pad! In dit gave artikel vertelt hij hoe de sessies zijn verlopen.
Volgens Kevin Diederen kan het inzetten van het juiste haakaas je meer karpers opleveren! In dit artikel deelt hij zijn kijk op de topic ‘haakaas’.

Topfoto: zonnige tijden!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een plaat van Matt Eaton, die we op de Instagram van Carpology voorbij zagen komen. Deze foto is een kleine throwback naar de zomerperiode, toen Matt deze twee prachtige exemplaren wist te spotten!

Vis spotten is altijd en overal +1!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Belgische Monsterkarpers – Ian Thiels en Michiel Pilaar’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Belgische Monsterkarpers – Ian Thiels en Michiel Pilaar is er daar eentje van. Pilaar brengt een bezoekje aan deze Belgische legende die een flinke reputatie heeft opgebouwd!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl