ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand januari!

Favoriet Favoriet
Dit zijn de vijf beste Community updates van de maand januari!

De eerste maand van 2020 is werkelijk voorbij gevlogen, met als absolute hoogtepunt natuurlijk CARP ZWOLLE. Echter zijn er in januari ook diverse gave artikelen en video’s op de Community verschenen. Bekijk de top 5 hieronder!


Klik op de afbeelding om het artikel of de video te openen.

#1: KWO op Rainbow – Records aan flarden

Onze eigen Robin Bulters en Marco Nap kregen een last minute kans om in december af te reizen naar het legendarische Rainbow. Het werd een avontuur vol verrassingen, vriendschap en vangsten. Lukt het de boys één van de mega karpers te vangen? Check Deel 1 en Deel 2 nu op de KWO Community!

Wat een sessie! Dit mega avontuur MOET je gezien hebben.


#2: Kanaalsucces in België – Life on the Road #2 – Gaz Fareham

In Life On The Road #1 konden jullie lezen hoe het voorjaar voor de Britse visser Gaz Fareham is verlopen. In de tweede blog van deze die-hard visser check je hoe Gaz de hete zomer is doorgekomen en vertelt hij over een geslaagde sessie op een klein Belgisch kanaal!


#3: Pilaar & Hofman – De 3 Landen Tour #1 – Duitsland

Yesss, het is weer zover! Mark en Michiel gaan jullie opnieuw meenemen op een doldwaas avontuur. In november gingen de boys op een roadtrip die qua kilometers alles zou overtreffen. Het doel vooraf was duidelijk: een (grote) karper vangen in 3 verschillende landen #challenge. Check de video HIER.

In het eerste deel barst het spektakel meteen los! Uiteraard niet zonder de nodige #ellende…

#4: Karpervissen met maden & wormen – Een tweeluik van Thimon Dokter

Hoewel maden misschien wel het bekendste en meest gebruikte aasje zijn binnen de sportvisserij, zijn er toch maar weinig karpervissers die er zich aan wagen. Volkomen onterecht volgens Thimon Dokter! In dit tweeluik vertelt Thimon je alles over het vissen met maden in de verschillende jaargetijden, het gebruiken van wormen en laat hij natuurlijk zijn aanpak zien. Check deel 1 HIER en deel 2 HIER.


#5: On The Move #11 – Winterse sessie tussen de bergen – Mike Thille

In het staartje van 2019 besloot Mike Thille om samen met z’n maat Jordy nog eens op een bruut winteravontuur te gaan. Verscholen tussen de bergen vonden ze een aantal watertjes die zó helder waren dat je overal op de bodem keek. Makkelijk? Dat zou je denken! De Alpenkarpers lieten zich echter niet zo 1, 2, 3 strikken! Check het Alpenavontuur HIER.


Uiteraard zijn er nog talloze andere video’s en artikelen te zien op de KWO Community. Kijk bijvoorbeeld eens naar de nieuwe Seriepagina, waar je urenlang je favoriete video’s kunt bingewatchen!

Enjoy!

KWO Redactie


Nog geen KWO Member?! Meld je dan snel aan via de onderstaande button!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl