ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Avonturen op Lac du Der, 30 KG+ van Cassiën en talloze najaarsvangsten!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Avonturen op Lac du Der, 30 KG+ van Cassiën en talloze najaarsvangsten!

KWO’ers, we hebben goed nieuws: deze editie van de Boulevard zit echt MEGA VOL! Zo geniet je o.a. van een video op Lac du Der, een 30 kilo + vis van Cassiën, diverse gave najaarstrips en nog (veel) meer!

Je kunt de Boulevard niet beter beginnen dan met een sfeerplaat om in de stemming te komen! Credits: Karperharkers

Topvideo: Lac du Der adventure

Afgelopen september reisde Mozza en Brad samen af naar Lac du Der om daar de Europese Fox productontwikkelaar Andreas Scherf te ontmoeten. Het werd een episch Europees avontuur, waarvan de mannen een bijzonder gave video schoten!


BIZAR: 30 kilo+ schub van Lac de St. Cassien!

Marco van der Plas vertelde op Facebook: Gisteren was een dag die ik nooit meer zal vergeten. Mijn absolute hoogtepunt als karpervisser! Mijn eerste keer vissen op het legendarische Lac de St. Cassiën, met als doel om in een paar weken tijd één vis te vangen. Na een week volgas vissen en vroeg opstaan gebeurde het eindelijk: uit het niets, midden op de dag, een volle fluiter!

Midden overdag een vis zoals deze vangen is simpelweg mind blowing!

Na een bizarre dril vanuit de boot mocht ik één van de grootste schubkarpers vangen die hier rondzwemt. Een ding was zeker, mijn PB was aan diggelen! Wat de klok aangaf liet me bijna achterover het water in vallen… 30.1 kilo, en dat als mijn eerste vis ooit van dit water!

Over een goed gevulde sling gesproken… WAUW!

Dat gevoel kan simpelweg niet worden beschreven. Maar één ding is zeker: een droom is werkelijkheid geworden!

Dreams come true voor Marco. Petje af, knap gevist!

KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is het eerste deel van de membervragen aan Alijn Danau. Mark vraagt Alijn in deze video onder andere over (aan)voeren, lijndruk en karpergedrag!

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen!

Mega najaarssessie voor Jilles

De goedlachse Jilles Moggree heeft flink zitten harken tijdens zijn laatste najaarssessie in Frankrijk! Check hieronder een kleine fotodump van zijn vangsten:

Oefff, deze schub zal de top wel flink hebben doen buigen!
Deze prachtige spiegel…
…en gave schub kwamen op de mat!
Jilles heeft een brede lach op zijn gezicht en wij snappen wel waarom!
Deze two tone schub was een bijzonder exemplaar!
Al met al kijkt Jilles terug…
…op een zeer geslaagde sessie!

Ben Scholten op solo avontuur in Frankrijk

Onder echte herfstomstandigheden viste de goedlachse Ben Scholten een aantal dagen op Franse kanalen. Ondanks de extreem lage waterstand en het vele wier is het hem toch gelukt om een aantal fraaie vissen te vangen!


TRAILER: Ruben Pels op de Lot

Eindbaas Ruben Pels, a.k.a. Ruben Carplife, is net een week terug van een bruut Frans avontuur, waarbij er vanuit een boot werd gevist op de Lot. Hieronder kun je de trailer alvast bekijken, de volledige video komt op 22 november online. In de volledige video zie je onder andere spectaculaire gewichten en GROOT NIEUWS voorbij komen! Kortom: hou Ruben’s YouTube-account in de gaten.


Bikkelen in eigen land – Taaie sessie op de Randmeren

Jan van Haaren vertelt: Vorige week heb ik samen met m’n maat een weekje op de Randmeren gevist. Het werd een pittige week met veel verkassen en zoeken naar de vis. De Oostenwind hielp daarbij ook niet bepaald mee!

Het beloofde een taaie sessie te worden…
Wie denkt dat je in eigen land niet kunt genieten…
…heeft het serieus mis!
Volop natuurschoon in de Nederlandse polder!

Uiteindelijk hebben we toch nog een mooie bak weten te vangen en dat was ook meteen de enige vis van de week. Op naar de volgende sessie!

Over loon na werken gesproken: deze knappe spiegel was dik verdiend!

The Great Escape – Part 4

De mannen van Ridgemonkey zijn terug met een nieuwe aflevering van ‘The Great Escape’! Dit keer wordt een bekend Balkanmeer bevist. Kijk en leer van deze gave video van bijna een uur lang!


Tip voor Tinderaars

Afgelopen week zagen we een grappige post van #DARUM op Facebook voorbij komen. Een tip voor de Tinderaars onder ons: pas op met je profielfoto! 😉

Herkenbaar…?

Arjen and Friends @ Rainbow

Arjen Uitbeijerse is een bekende Rainbowganger en viste kort geleden op stek 17 op dit magische water. Arjen’s vrienden wisten enkele gigantische exemplaren te vangen, maar je kunt wel raden wie de grootste ving…


Brute vangsten vanuit het team van Eddy Sterckx

De boilies van Eddy Sterckx doen het overduidelijk goed! Diverse teamleden stuurde afgelopen week een foto in met een vis die ze wisten te vangen. Check de kleine compilatie hieronder:

Davy Stevens wist deze bizar fraai beschubte spiegel te vangen!
Uiteraard mag ‘the man himself’ niet ontbreken!
Aan brute spiegel geen gebrek! Bij James de Koker kwam dit exemplaar op de mat.
We blijven maar gaan: ook Andy Caekaert kreeg een fraaie spiegel op de mat!
Kelly Leten mocht dit exemplaar verwelkomen.
Deze zwaarlijvige spiegel kwam bij Kris Pauwels op bezoek!
We sluiten de reeks af met twee rijenkarpers. De eerste is voor Luc den Hert…
…en de tweede voor Maikel Ouwehand!

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Ronny Conings vertelt over het vangen van een wel hele bijzondere 30 kilo+ vis!
Thimon Dokter viste een korte sessie op de Koperen Plas en wist ondanks de beperkte tijd toch enkele vissen te vangen!
In dit artikel publiceerde we de TOP 10 video’s van het KWO YouTube-account! Benieuwd welke movies er in staan? Lees het artikel nu!

Herfstvissen met DWFishingTeam

De boys van het DWFishingTeam plaatste afgelopen weer weer een toffe video op hun kanaal! Zou er dan eindelijk een dertiger op de kant komen voor Tjitte? Check de video en kom erachter!


Fotodump: Franse trip van Teun en Bart

Pro Line boys Teun en Bart hebben op z’n zachtst gezegd een prima trip achter de rug! Beide mannen wisten diverse zware en bijzondere vissen te landen. Check hieronder een aantal vangsten:

Deze beauty kwam bij Bart op de mat!
Aan fraaie spiegels was geen gebrek tijdens de sessie.
Zowel kogelronde spiegels…
…als kogelronde schubs werden gevangen!
Oef, ook dit exemplaar mag er wezen!
We sluiten de reeks af met deze spiegel. Waarschijnlijk toch wel de mooiste van de sessie!

Tip van de week: let op de wind

Gaan jullie komende week nog richting de waterkant? Lees dan snel verder, want we hebben weer een hele nuttige tip voor je klaarstaan. De tip van de week luidt dit keer als volgt: let op de wind! Zeker in deze tijd van het jaar kunnen de vissen bij een koude wind de windkant juist vermijden, of bij een warmere/stormachtige (zuidwester)wind juist naar de windkant toe trekken. Kortom: gebruik de wind in je voordeel en plof niet zomaar ergens neer!

De wind kan een grote rol spelen bij het lokaliseren van de vis! Foto: Peter Vlasveld

Topvangsten van afgelopen week

Ondanks de koude en gure weersomstandigheden van de laatste dagen, trokken er nog volop karpervissers op uit. Benieuwd welke fanatieke vissers afgelopen week enkele vangsten deelden? Scroll dan snel verder!

Jessy Bal wist deze gave SKP op het kanaal te vangen!
Salvatore Perrone blikt terug op een geslaagde zomerperiode!
Elmar Klijnsma had wat moeite met fotograferen… 🙂
Eddy Sterckx ging met teammaten naar een Frans betaalwater en wist daar één van de topvissen te vangen op het duizelingwekkende gewicht van 31 kilo!
Philip Jakob wist tijdens het bootvissen in Frankrijk deze #UNIT van 27.5 kilo te landen!
Luc Jeurissen wist niet alleen deze knappe 19 kilo schub te vangen op Lac du Der…
…maar ook deze leder van 26 kilo! De Watersense boilies deden hun werk overduidelijk goed.
Ook bij Ardy Veltkamp was het flink raak! Hij wist deze 29.2 kilo schub te vangen op het Hongaarse Zumbar.
Afgelopen weekend nam Jack Toutenburg zijn neefje Jari mee naar het park om karpers te harken. Zo te zien is dat prima gelukt!
Deze MEGA schub van maar liefst 78 Engelse ponden was voor even voor Steve Briggs!

Oktoberfest – Monster snoeken met Sean Wit

Op Roofmeister kwamen we een tof artikel tegen van Sean Wit. Sean wist dit jaar al tientallen metersnoeken en vier vissen over de 120 centimeter te vangen! Benieuwd naar zijn aanpak én een toffe video? Check dan het artikel, klik HIER!

Dit soort UNITS zijn toch wel bijzonder!

Opnieuw een topweekend voor Tomas van Doleweerd

Nadat we vorige week al enkele gave platen van Tomas konden plaatsen, was het afgelopen weekend opnieuw raak! Tomas vertelt: Na mijn supersessie van vorige week kon ik niet anders dan terugkeren naar het water. Rond half vier ’s ochtends kreeg ik een wake up call in de vorm van een 12.3 kilo schub en om half acht een spiegel van 16.3.

In de eerste ochtend kwamen deze spiegel…
…en deze schub op de mat!

De omstandigheden waren overduidelijk goed! Helaas verspeelde ik ook nog een vis, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik besloot om er nog een nachtje aan vast te plakken en wist zelfs nog een derde vis te vangen!

Hoppa, en dat is drie! Wederom een geslaagd weekend.

Voorjaarsvissen met Leroy Gonlag

Het is al even geleden dat Leroy Gonlag met zijn neefje naar Frankrijk trok. De sessie draaide uit tot een droomsessie met een topvis van maar liefst 28.6 kilo! Check hieronder twee brute vangstpics en een videoverslag van de sessie:

Talloze bakken passeerde het netkoord!
Holy f*ck, wat een MEGA unit!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Darrell Peck vertelt hoe zijn stressvolle filmsessie in Duitsland is afgelopen. Zou Pecky nog een monstervis kunnen landen…?
Bart Haaring gaat in het tweede deel van zijn blog in op eerdere avonturen uit zijn vissersleven, die hem onder andere in Duitsland en de Franse sneeuw brengen!

Mitchell in Frankrijk – Topsessie op openbaar water!

Mitchell Vermunt draaide kort geleden een megasessie op openbaar water in Frankrijk. Zijn belevenissen werden vastgelegd met de videocamera en het resultaat kunnen jullie hieronder bewonderen!


Topfoto: Najaarskanon

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een foto van Davy Meulenberg. Hij wist kort geleden dit gave najaarskanon te vangen, met een kleurenpallet om van te dromen!

Over najaarskleuren gesproken… Wat een gave vis!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘On The Move #1 – Mike Thille’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en On The Move #1 – Mike Thille is er daar eentje van. In deze video volgen we Mike Thille en zijn vismaat Rick van de Graaf tijdens hun avonturen in Frankrijk!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl